View Single Post
Vechi 02.10.2013, 12:12:29
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Daca imi gaseam un sot serios in Romania,non-cocalar,cu care puteam sa discut un subiect dezvoltand niste propozitii,credincios(spiritual) si loial notiunii de familie,iti dai seama ca nu plecam...Dar asa,am fost dezamagita pe mai multe planuri...
Si oricum,niciodata nu am aprofundat sentimentul religios mai mult ca in strainatate-probabil pt a nu o lua-o razna...
Nu stiu, poate n-ai cautat suficient, poate n-ai cautat unde trebuie.
Daca tu crezi ca sunt mai mari sanse acolo, f. bine, insa gandeste-te repede, money can't buy time.

Citat:
Desigur nici acum nu am o viata perfecta si nu ma aflu unde imi doresc,dar cel putin am mai mult timp pt dezvoltarea personala.
Daca "dezvoltarea personala" e scopul principal in viata, atunci poate.
Dar poate sunt altele mai importante, care nu pot astepta.

Cunosc cateva cazuri de oameni cu bani dar care nu pot avea copii si au deja o varsta la care sperantele scad vertiginos + probleme medicale in unele cazuri, intr-un caz au infiat, in altul e cam tarzior (nici nu stiu daca au incercat) iar altul..incert/

Daca ii cunosti de aproape iti dai seama ca e destul de tragic, banii care ii au nu cred ca pot umple golul.

Insa au totusi o familie si asta e un hop destul de mare dupa cum vezi si care tine iarasi, de timp.