View Single Post
Vechi 02.10.2013, 12:01:55
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Doua prietene bune ale mele au divortat amandoua din acelasi motiv:sotii nu doreau copii,desi se aflau la 30 si ceva de ani.Este destul de frustant sa te casatoresti cam tarzior iar iubitul sot sa fie un prematur care se panicheaza la idea unui mostenitor in casa,desi inainte de casatorie au mintit ca-si doresc copii.
Nu inteleg de ce acesta nu se afla printre motivele de divort?!?!
Apare ca sotul poate divorta daca nevasta nu doreste copii si face avort dar nu se mentioneaza ca si sotia poate divorta daca sotul utilizeaza proceduri anticonceptionale!
Binenteles ca e aceeasi chestie, dar probabil barbatii speriati de copii sunt o chestie relativ noua, de obicei femeile erau panicate ca deh, greutatea cade in principal pe umerii lor.

Apropo, stiu un caz asemanator dar cu morala oarecum diferita, cineva care a divortat pentru ca nevastasa vroia copil dar nu era in stare sa aiba grija nici macar de un caine, facea o pasiune pe moment pentru diverse animalute, dupa care ele cadeau in grija barbatului.

De asta la americani sunt contractele "pre", ca oamenii sa nu se razgandeasca pe parcurs: ai zis ca vrei copil? este scris, respecta intelegerea. Ai zis ca nu vrei? Daca eu nu ma razgandesc nici tu n-ai dreptul. etc.

Sigur, astea sunt o masura necesara sa serveasca niste handicapuri ale caracterului, cam des intalnite din pacate in zilele noastre.