View Single Post
Vechi 23.09.2013, 16:34:19
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Apelativul ,,domnule profesor'', denota dorinta ta de a da greutate spuselor userului Cezar in detrimentul semnatarului articolului postat de mine.

Eu v-am contrazis de mai multe ori pe amandoi fara ura si fara partinire, ci cu dorinta de a servi adevarul asa cum este perceput de o parte a presei. Daca doreai sa contrazici semnatarul articolului, o puteai face cu argumente solide, nu in spirit de gasca.

Desigur, in vederea instaurarii Noiii Ordini Mondiale, se mizeaza pe naivitate si pe lipsa de experienta. Nu intamplator unii preoti cu multa experienta sunt dati la o parte pentru a se face loc unor tineri scoliti ecumeniceste.

Asa ca, daca ai gandi in profunzime, ar trebui sa te ingrijorezi cu adevarat, nu sa iei in deradere niste avertismente cat se poate de intemeiate.
Doamna Antonia, vă mărturisesc că interpretarea dvs mă surprinde... mă consternează... și, recunosc, mă și amuză.
Apelativul "domnule profesor" l-am folosit nu doar aici, în acest topic, ci în toate mesajele adresate domnului Cezar Ioan!
Este o formulă de adresare prin care doresc să-mi exprim respectul profund și sincer față de persoana și profesia domnului Cezar.
Dacă domnul Cezar este profesor, ce modalitate de adresare considerați că ar fi mai potrivită din partea mea?
Cumva ar fi mai politicos să-i spun "băi Cezar", în stilul unora dintre userii de pe aici, care i se adresează ca și cum i-ar fi fost prieteni din copilărie și colegi de bancă din clasa I?...
Prin urmare, doamna Antonia, nu aveți nici un motiv să mă bănuiți de intenții nesincere. Puteți verifica foarte ușor, pe orice topic doriți dvs și puteți constata singură faptul că aceasta este modalitatea de adresare pe care am folosit-o în dialogurile cu domnul Cezar de când intru pe forum (de fapt, de când am început să comunicăm mai mult și am aflat că dumnealui este profesor), iar nu de ieri.
Cred că e minunat să avem încredere unii în alții și cred că dvs, fiind o bună creștină, veți acorda credit acestui mesaj. :)
Toate cele bune vă doresc, Domnul să vă ocrotească!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Reply With Quote