Subiect: Pana cand?
View Single Post
Vechi 23.09.2013, 10:00:34
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

""În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Pana cand chiar preotii ortodocsi din Biserica noastra iubita Ortodoxa ne fac de rusine,fac pe altii (atei sau anti-crestini) sa fie si mai mandru ca nu crede in Biserica si in Hristos?""

Tiger, nu cred ca e vorba de mandru sau nu... Da, ok, ne fac de rusine, ne fac sa nu mai credem in ei, sa nu mai mergem la Biserica, DAR CREDINTA IN DUMNEZEU TOT NU NE-O IA.

aa, ca atunci nu ma mai numesc ortodoxa, n-am nici o problema cu asta. Sunt botezata ortodoxa, dar cam atat. Mai zicem undeva, nu cred in religii, in separarea religiilor. Pur si simplu nu cred ca ar avea dreptate ortodocsii sau catolicii sau oricare altii, pentru ca oricate explicatii s-ar da, nu au cum sa demonstreze ca au dreptate.

Acuz Biserica prin prisma a ceea ce am vazut, nu ca asa am io chef, hai sa acuz fara nici un motiv, doar asa pentru ca am visat eu azi noapte. Nu! Acuz avand motive. Si acun preotii, nu Biserica. De ce nu se fac recrutari calumea pentru acceptarea la licee si fcultati teologice? De ce nu se fac testari menite sa descopere adevartii oameni cu har, care chiar au ce cauta in Sfantul Altar?
Reply With Quote