View Single Post
Vechi 23.09.2013, 01:37:12
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Laura da-mi voie sa iti supun atentiei cate ceva. Cred ca esti naiva si nu iti dai seama ce cauza sustii. Iata:

SUA susține și înarmează grupările islamice care, numai în ultimul an,
au omorât mii de creștini în Siria și Egipt.
Sfinților mucenici, rugați-vă lui Dumnezeu pentru noi!

http://www.teologie.net/2013/09/07/c...martiri-siria/

PS. Contesti faptul ca in Romania are loc o campanie de discreditare a BOR? Si ca astazi tot mai multi romani au o atitudine ostila fata de slujitorii Bisericii noastre?
Doamna Mihaela,
În primul rând, sunt de acord cu dvs în privința faptului că uciderea coreligionarilor noștri din Siria este o tragedie cumplită, ai cărei contemporani suntem, din păcate...
Este groaznic, strigător la Cer faptul că atât de mulți creștini sunt persecutați astăzi, în secolul XXI, exact (sau poate și mai grav) ca în primele trei veacuri ale istoriei BIsericii.
Nedumeririle mele, însă, sunt acestea:
1. care este legătura dintre uciderea creștinilor din Siria și Egipt și neîncrederea unora dintre români în preoți?
2. ce legătură există între susținerea rebelilor din Siria de către americani cu teoria potrivit căreia americanii ar avea intenția de a islamiza România?
America este împotriva actualului regim politic sirian, nu împotriva existenței creștinismului în Siria (în această privință păstrând, din păcate, o atitudine indiferentă, din câte știu), așa cum a arătat și domnul MihailC.
Doamne ajută!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Reply With Quote