Decebal: constat cu tristețe că ai "crescut" într-un singur aspect, de la ultima mea intervenție pe acest forum: intensitatea isteriei. În rest, pui intrebări la fel de idioate, poate chiar cu ceva mai idioate datorită sporului de agresivitate îngânfată dobândit între timp.
De-aia n-o să-mi pierd vremea răspunzându-ți punctual la dilemele tale aperceptive din categoria "de unde știi că albul e alb și nu e negru".
Deși e aproape imposibil să distilez oarece urme de bun simț în chestionările tale, fac totuși următoarele precizări:
Internetul își dublează cota de piață aproape anual, numărul ultilizatorilor fiind în creștere constantă în ultimii ani. E inutil să mai adaug că ponderea mediatică ține pasul cu aceste creșteri, plus indicele de diseminare socială stabilit în funcție de densitatea populației.
Listă cu site-urile ortodoxiste unde BOR este atacată în modul cum am specificat în postarea anterioară n-am să-ți dau, fiindcă nu-mi dă mâna să fac oficii de răspândac al aberațiilor conținute pe acelea. Îți sugerez să folosești google și o să te convingi singur. De asemenea, recomand folosirea funcței "căutare" de pe acest forum în același scop.