View Single Post
Vechi 19.09.2013, 15:14:17
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
De exemplu, dupa ce a scris si el mult timp la topicul despre Filioque impotriva acestei invataturi, cand a reintrat a inceput sa spuna ca e adevarata si ortodocsii ar trebui sa o accepte (mai inainte s-a contrazis cu mine si pe forumul catolic pe tema Filioque). Si de aici a inceput constant sa spuna tot felul de invataturi gresite.
Dar, cătăline2, poți să îmi arăți unde am spus eu că ortodocșii ar trebui să accepte învățătura filioque? Așa de verificare, ca să se vadă dacă nu cumva ești un colportor mincinos.

Și apropo, de ce nu spui că eu însumi am retractat, și nu datorită ție stai liniștit, și de ce nu spui că eu am contribuit cel mai mult, zic eu (poate mă înșel), împotriva lui filioque pe secțiunea despre catolici?

De ce ești lipsit de obiectivitate, cătălin2? De ce prezinți lucrurile fără să aduci nici măcar un argument? De ce nu prezinți lucrurile în totalitatea lor? De ce prezinți anume fărâme și prezinți că acele fărâme ar spune tot adevărul? De ce practici lucrurile astea, cătălin2? De ce, cătăline2, și până unde va merge reaua ta credință?

Citat:
Cateva luni s-a contrazis pe topicul despre Fecioara Maria, sustinand ca nu a avut har.
De ce minți, cătălin? Am spus că nu a avut har, sau că nu a avut deplinătatea harului? Ia gândește-te mai bine, cătălin, înainte să mai faci afirmații mincinoase, prin care încerci defăimarea altora, dar nu reușești decât să te defăimezi singur pe tine, să te arăți singur cine și ce ești cu adevărat.

Citat:
Vazand ca nu merge duminica la biserica l-am intrebat de mai multe ori daca mai e practicant, banuiesc ca nu.
Ai văzut că nu merg duminica la biserică, sau ai văzut că nu am mers într-o duminică la biserică? Oare nu ăsta este adevărul, cătăline2? De ce generalizezi pripit și fără nici măcar o dovadă?

Un vecin de-al meu nu a dormit noaptea trecută deloc. Ce-ai zice tu cătălin, nu cumva că bietul de el nu doarme în fiecare noapte? Cine știe, poate are insomnii băiatul ... Sau mai degrabă este lipsa dumitale de logică, răutatea ta de mincinos și de colportor care nu știe ce să mai aducă în față pentru a încerca să întineze, să maculeze imaginea celorlalți.
Reply With Quote