Citat:
În prealabil postat de catalin2
Desi sustineai niste aiureli (ca nu s-ar mantui copiii botezati) ....
|
Poți să îmi dai un citat clar din ceea ce am scris eu până acum, de unde să se vadă că eu aș fi spus așa ceva, cătăline2? Da sau nu? Îmi arăți și mie de unde îmi pui tu în spate aiurelile tale de interpretare? Eu nu îmi aduc aminte să fi spus așa ceva, dar pentru ca să nu se vadă că ești un mincinos cred că ai obligația să prezinți citat(e) de unde să reiasă așa ceva.
Citat:
În prealabil postat de catalin2
Nu mi-ai raspuns la intrebarea pe care ti-o tot pun, daca mai esti practicant. Din tacerea ta inteleg ca nu, deci pentru tine oricum nu au rost preotii si Sfintele Taine.
|
Dar de ce ai atâta lipsă de caracter, cătălin, încât să tragi astfel de concluzii? De ce trebuie tu să îți arăți murdăria sufletului încercând să-i maculezi pe alții? Dacă nu ți-am răspuns la întrebările tale inoportune, înseamnă că am considerat că nu este o întrebare la care am vreo obligație să răspund, care nu ține propriu-zis de acest forum, unde se dezbat lucruri publice, nu chestii private. Vezi, Cătăline, cât este de simplu? De ce trebuie să îți scoți murdăria sufletului din nou la suprafață? Crezi cumva că nu mi-am dat și nu ne-am dat deja seama de ea?