Citat:
În prealabil postat de andreea188
nu stiu ce aveti impotriva acestor oameni?ati cunoscut personal vreun membru al acestei organizatii?e usor a arunca cu noroi fara a avea nici un argument!daca vreti sa-i cunoasteti intr-adevar intrati pe site-ul lor oficial sau mergeti la programele lor!cati martori ai lui Iehova ati auzit vorbind in mod nerespectuos la adresa vreunui cult sau religie?daca ati cunoscut vreunul in acest sens sa-mi faceti sa mi-l aratati si mie!eu ,de cand am contact cu ei nu am cunoscut nici o persoana in acest sens!in loc sa adresati cuvinte jignitoare la adresa lor mai bine ati incerca sa va apropiati de Dumnezeu asa cum vrea EL ,ca noi,oamenii, sa o facem(Iacov 4:8).in acest fel,deschizandu-va inima catre EL,rugandu-L in mod staruitor si sincer,ati avea ocazia sa cunoasteti adevarul(Ioan 17:17) si adevarul va va elibera(Ioan 8:32).si,dupa parerea voastra de unde-L putem cunoaste cel mai bine pe Dumnezeu?oare nu cumva din Biblie,care este Cuvantul Sau?si daca toata Scriptura este inspirata de Dumnezeu(2Timotei 3:16) nu credeti de cuviinta ca ar trebui sa Il lasam pe Dumnezeu sa lucreze in noi(Evrei 4:12).asa ca sfatul meu personal este sa incercati sa intelegeti mesajul Bibliei si atunci veti vedea ca Dumnezeu vrea ca orice fel de oameni sa fie salvati(1Timotei 2:4) si sa ajunga la cunostinta adevarului.
|
Da, am cunoscut personal un membru al acestei organizatii. Au batut la usa si jumatate de an nu am scapat de ei. Am citit si cartile lor, bagate pe sub usa sau date in mana mamei mele. Am primit si Noul Testament de la ei, deci stiu in mare care este doctrina pe care o promoveaza si pe ce se bazeaza. Stiu ca o jignesc pe Maica Domnului, nu Il recunosc pe Domnul Hristos ca fiind Cuvantul si Dumnezeu Adevarat din Dumnezeu Adevarat. Jignesc Sfintii neamului romanesc. Nu au respect ptr. steagul national, armata si ptr patrie. Isi lasa copii sa moara in loc sa accepte o perfuzie de sange.
Nu am nimic cu ei ca oameni. Daca nu suntem de acord cu doctrina lor si criticam unele aspecte, asta nu inseamna ca ii uram sau ca aruncam cu noroi in ei.