Mai oameni buni ati cam luat-o pe aratura de la tragedia lui Ionut ati ajuns la injurii si altele degeaba,nu mai intrati in plasa iubitorilor de caini ca afara de gargara si latraturi nu fac nimic concret pentru aceste animale si faptul ca le pun mai presus de oameni nu va da de gindit?? Sfatul meu este sa ii lasati sa latre la luna in continuare,bine ca sa aprobat legea aia dar tot degeaba ca nu vom scapa curind de potai,iar de potaile astea bipede care se declara iubitori de animale ii intreb asa retoric pt. milioanele de miei de oi si capre care sunt ucisi in masa in fiecare an de Pasti nu ar trebui sa ne fie mila?Pt.miliardele de gaini si pui de gaina nu ar trebui?pt.milioanele de porci,vite nu?pt. miliardele de pesti nu? alea nu sunt animale? ce au asa de special niste potai salbatice aruncate pe strada care cresc si se aduna in haine si incep sa ne manince copii? Eu asta nu inteleg la asa zisii iubitori de animale de ce iubiti si aparati doar potaile cine va manipuleaza??
Si o alta intebare pt. crestinii iubitori de animale: animalele au fost create pt. folosul oamenilor,ce folos au oamenii de la niste potai salbatice printre blocuri?Ca va maninca resturile aruncate de voi pe geam de lene? altceva ce folos aveti? eu personal nu inteleg!
Dumnezeu sa ierte pe Ionut si pe noi care am contribuit toti la tragedia lui,prin ignoranta noastra si delasarea nosatra!
Se putea scapa de maidanezi demult nu sa vrut! iar acum au bagat o noua lege a maidanezilor dar incompleta din punctul meu de vedere si nu cred ca vom scapa curind de potaile purtatoare de colti si boli dintre blocuri,trebuiau sa oblige la sterilizare pe toti proprietarii de caini sa ii oblige sa le faca carnete ca si celor de rasa,sa faca un control strict al inmultirii potailor chiar si al celor de rasa,asa doar cu eutanasierea lor la 7+7 zile lucratoare! greu o sa scapam de ei fara un control strict al inmultirii lor!
|