Aline eu sunt mai prost si inteleg mai greu ce nu arata oamenii.Am insa si eu limita mea de avarie,cand dau peste tupeu fara limite.Acum regret pt ca abia la final am inteles ce trebuia sa inteleg de prima data dar,asa cum am spus,sunt mai tare cap.Trebuia sa nu intru in discutie dar daca nu as fi fost in situatia,acum 3 ani,sa-mi fie atacata sotia in Buc,de un maidanez,cartier central,in timp ce era cu copilul poate nu as fi constientizat pericolul.Noroc ca sotia,care este mai cu sange rece ca mine,s-a aparat calm si a scapat.Cand am vazut acel copil mort mi-a revenit scena in fata ochilor si mi s-au taiat picioarele gandindu-ma cat de aproape am si noi,familia noastra de asa ceva.Doamna habar nu are de aceste detalii dar tine lectii cum sa ne educam copii cand la mine cainii dorm langa ai mei si nu se despart de ei.Vroiam sa-i mai spun ceva doamnei,foarte dur de data asta,dar ma opresc pt ca voi regreta apoi,noaptea este un sfetnic bun.Nici macar nu intelege ca nu are nimeni o problema cu dansa,sau cu problemele dansei(Doamne fereste!)ci cu mentalitatea pe care o are.In fine,cred ca totul este inutil,am inteles prea tarziu anumite aspecte dar omul cat traieste invata,chiar si din propria prostie.
PS.Mi-am propus,cand ajung la o mie de postari,sa ma opresc definitiv cu acest forum.Punandu-le la socoteala si pe cele din trecut cred ca am vorbit mult prea mult in comparatie cu ce aveam cat de cat interesant de spus.La ultima mea privire retrospectiva,peste aceste ultime 900 si ceva de postari,am ajuns la concluzia ca nici macar 10%nu le-as mai fi scris iarasi.Multi,foarte multi,dintre cei care postau in trecut nu mai posteaza si eu,sincer,nu spun deloc lucruri atat de interesante,sau macar utile cum spuneau ei.Sincer cred ca am inceput sa vorbesc mult prea mult si prea prost.Marele meu regret,cu adevarat regret,este caderea in uitare aproape generala a sectiunii de patristica.In fine,o sa am grija,in postarile care au mai ramas,sa incerc sa spun ceva mai interesant decat ce am scris mai sus,este si acesta un semn ca trebuie sa ma analizez mai bine.Nu voi sterge ce am scris mai sus,trebuia sa ma gandesc mai bine inainte sa scriu si,in definitiv,nu este deloc rau sa iti stea greseala in fata ochilor.
O sa ma analizez mai bine,poate nu am fost suficient de rabdator si poate am fost mai dur in exprimare dar asta am simtit.Dupa ce dai drumul patimii din tine(furia este si ea o patima)regreti cumva cand iti dai seama ca cel din fata ta poate a reactionat asa din dureri ale lui pe care nu le stii si nu le poate stapani,la fel cum nici tu nu le stapanesti pe ale tale.O vorba,intradevar,poate produce mult rau si multa durere.Imi pare rau de cele scrise mai sus,dansa fiind femeie trebuia sa ma abtin si sa ma retrag din discutie,o regula elementara de politete, dar sunt la fel de subiectiv ca sa dansa.Imi pare rau pt acele dureri sufletesti ale dansei si voi incerca sa o inteleg desi momentan nu prea pot,dar voi incerca.Nu te simti deloc bine cand te certi cu cineva si cand ai sentimentul ca poate aceea persoana poate suferi in urma cuvintelor tale,regreti ca nu te-ai abtinut.In fine,multe vorbe inutile,faptul este consumat.
Doamna Sophia,desi imi este foarte greu sa va spun asta acum dupa cele scrise de dvs,va rog sa acceptati scuzele mele pt cuvintele de mai sus,sub nici o forma nu trebuia sa ma adresez in acest mod.Va doresc tot binele din lume si regret daca v-am suparat.Numai bine.
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 12.09.2013 at 02:18:32.
|