Dvs doamna aveti mult tupeu sa ne cereti socoteala celor care deja avem caini si aveti si mai mult tupeu sa ne invatati cum sa ne educam copii.Cine va da dreptul,ce ati facut dvs pt animale,in afara de vorbe?Cum va permiteti sa ne reprosati de la distanta ca nu adoptam caini cand dvs doar vorbiti si multi avem deja caini? Dar chiar nu va este rusine si insinuati ca tot noi,care avem deja animale,suntem ucigasi de animale si ,vezi Doamne,sa nu ne calce copii pe urme?Sa va fie rusine,sunteti de o ipocrizie infioratoare,se arata adevaratele dvs intentii,ca si la multi alti ,,iubitori de animale"de la distanta.Dvs va puteti proteja finul si dragostea dvs pt el dar noi nu putem sa ne protejam copii.Chiar nu aveti limite.Confundati frustrarile dvs cu ratiunea.Si va spun,public,cat timp veti posta asa ceva veti avea parte de replici,fie ca va place sau nu.
Nu aveti nici un drept sa judecati o situatie de care sunteti complet straina din toate punctele de vedere.In schimb tineti lectii de moralitate neimplicata si de la distanta.Sincer ati pierdut contactul cu lumea reala,in loc sa vedeti situatia concret dvs vorbiti prin prisma framantarilor dvs si ne judecati pe restul,sau cel putin pe mine,ca nu va inteleg situatia.Dar dvs o intelegeti pe a mea,stiti detalii ce simt eu sau daca am facut rau unui animal?Sa va fie rusine pt ce ati insinuat iar,in legatura cu noii si cu copii nostrii.Acum incep sa inteleg mai bine ce probleme de fapt va apasa,nu cainii sunt adevarata problema,ci doar pretextul.Priviti realitatea in fata,nu este nimeni vinovat pt problemele dvs si nimeni nu v-a spus nimic din cauza asta,fugiti de realitate ascunzandu-va dupa scuze comode.Nu aveti nici un drept,niciodata,sa judecati cum isi educa altii copii fara ca dvs sa stiti realitatea.Este o ipocrizie uluitoare.
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 12.09.2013 at 02:01:57.
|