Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Este rusinos pt ce ati scris aici,va descalifica complet.Nu numai ca ati ajuns sa comparati un caine cu un copil,punand semnul de egalitate dar ipocrit,imi pare rau sa va spun asta,blamati copii ca si cum acestia ar produce un disconfort similar cu al cainilor.Este rusinos.Copii nostri doamna nu isi fac nevoile in mijlocul strazii,nu sar sa muste oamenii,nu umbla in haite si nu raspandesc boli.Si nu facem reclama eutanasierii,cum tot ipocrit spuneti,ignorand toate argumentele noastre ci reactionam la ce scrieti dvs,fie ca va place sau nu.Este o regula a unui dialog public.Va deranjeaza tipetele de copil....fara comentarii.Da doamna,toti care avem copii muncim,citim,lucram nu numai cu ei tipand langa noi,cand erau mai mici sau mai mari,ci chiar tinandu-i in brate in timp ce plang.Se numeste dragoste umana si miracolul vietii si nimeni doamna,niciodata nu a protestat din cauza asta in RO.Niciodata.Iar cei dinaintea noastra,la a caror memorie faceti apel,niciodata nu s-au plans din cauza asta.Sunt stupefiat de cum ganditi,acum incep sa-i inteleg pe cei care va judeca atat de aspru.Intradevar dialogul cred ca devine inutil,nu mi-am imaginat ca in subiectivismul dvs ajungeti atat de departe.
Imi pare rau sa va spun dar,cu tot respectul,ati pierdut contactul cu realitatea.
|
Imi pare rau ca doar asta ati inteles din cele ce scriu eu. Nu am comparat nimic.
Si nu am inceput eu toata agitatia pe acest fir.
Veniti aici si imi aruncati tot felul de provocari si invinuiri si cum ati fi vrut sa reactionez?
Cand va spun tot timpul ce dorim noi, care este problema si nu vreti sa intelegeti.
Ca sa incepeti pe urma instigari din partea parintilor. Tot timpul puneti copiii astia inainte. De ce?
Eu nu m-am legat de copii. Am spus de la bun inceput ca nu vreau instigari intre grupuri, ca mi-e frica de ele. Ca ceea ce se intampla in tara nu-mi place. In numele acestor copii ajungem sa se balacareasca toti oamenii.
Chiar asa?
Si cum poti sa spui ca nu faceti reclama eutanasierii? Tot timpul numai asta se scrie aici!
Pelerin, credeam ca ma stii pana acum si imi stii suferinta legat de copii. Si veniti tot timpul si imi pedalati pe suflet cu copiii vostri.
Practic imi spuneti ca voi aveti voie sa faceti si sa spuneti orice aici pe forum, iar eu nimic. Cam asa suna acest mesaj.
Voi aveti voie sa protestati, sa ne raniti, sa va laudati cu copiii vostri, sa ne calcati in picioare pentru ideile voastre, iar eu nu am voie nici sa spun ca ma deranjeaza galagia copiilor, n-am voie sa-mi sustin o idee, sa-mi spun o parere, n-am voie sa am o durere. Nimic.
De ce ma faceti in toate felurile? Nu ma cunoasteti si nu stiti ce probleme si suferinte am eu.
Iubesc si copiii. Foarte mult. Si nu am putut sa am. Si am destule probleme din partea parintilor cu copii (oamenii fara copii sunt rai, sunt asa, sunt asa, nu pune mana, nu aia, nu aia. Acum imi mai reprosati si asta. Chiar nu mai pot.
Am un finut si il iubesc mult.
Am renuntat sa-mi iau un catel pentru ca mama lui nu suporta cainii si n-as mai vedea copilul in veci. Copil n-am, catel n-am voie sa am. Unii au totul, altii nimic.
Am tot spus intr-una ca si eu vreau sa nu mai fie caini pe strazi si sa nu se mai intample orori. La fel ca voi. Doar ca eu nu pot, nu sunt in stare sa-mi inchipui macar cum vor muri acesti caini. Stiu cum sunt oamenii. Va fi cumplit.
Voi sunteti acolo, faceti ce vreti. Gata am incheiat discutia.