View Single Post
Vechi 10.09.2013, 00:12:42
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Sophia eu am fost muscata de caine la 5 ani,dar nu am dezvoltat frica sau ura vizavi de caini.
O femeie matura,a fost cu idea ca s-o apuc de mana in timp ce ne privea cainele ei,ca sa se amuze cat de vigilent si credincios era in ceea ce o priveste pe ea.
Am facut ce mi-a zis(asa-s copiii naivi si creduli)iar cainele a fost promt bineinteles si m-a muscat de fata. Chiar daca aveam 5 ani pe atunci,am inteles ca femeia respectiva a fost o mare cretina si nu cainele care este dobitoc prin definitie.
In fine,nu am ramas cu cicatrici si nici nu imi este frica de caini,dupa incident.

Or fi oamenii mai pretiosi decat animalele,insa Sfintii care au spus asta s-au referit la OAMENII INDUMNEZEITI,la aceia prin a caror inima vorbeste si se gazduieste Duhul Sfant oricat de simpli ar fi pe scara sociala.
Este Hitler un astfel de exemplu?

Cat de valoros mai este un om care moare in stare de apostazie?sau un calau international de talia lui Hitler? Ei dupa moarte nu isi mai pot schimba oprtiunile si raman ceea ce au fost adica uneltele diavolului.
Cat de valoroase sunt uneltele diavolului?

Da,un om care traieste in Domnul ,valoreaza mult,este inestimabil pt imparatia lui Dumnezeu;dar uneltele diavolului cat mai valoreaza?cine mai pune pret pe ele?Mai rascumpara Dumnezeu sufletele haine si rele din iad?Nu se mai poate,valorezi ceva prin ceea ce esti si ceea ce ai facut,nu prin faptul ca esti om.Omul poate fi si sfant poate fi si diavol,intr-un caz valoreaza mult in celalalt nimic.

Are Dumnezeu mila de ei?Mai sunt valorosi criminalii,curvarii,betivii,mincinosii si schingiuitorii dupa ce dau ortul popii in starea in care au trait?
Pai nu prea mai valoreaza nimic pt nimeni din moment ce ajung in iad in regrete eterne,dar omului ii place sa se creada buricul pamantului din start.
Valorezi ceva atata timp cat existenta ta reflecta asta in randul omenirii si a Dumnezeirii,dar vezi ca exista si suflete care nu mai valoreaza nimic deoarece s-au purtat in viata mai rau decat orice fiare salbatice si se duc unde le este locul.

Un om care s-a dat diavolului poate face lucruri inimaginabile pt o fiinta umana dar si pt o fiara;un astfel de om este cu mult mai pervers si mai lugubru decat o fiara care te ataca din motive de supravietuire.
O natura diabolica combinata cu o minte inteligenta de om poate naste cei mai absurzi monstri pe care nu-i vei gasi in cartile de zoologie.
Concluzia este ca UNII oameni nu pot valora nici cat o ceapa degerata,darmite cat o furnica nevinovata.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote