Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Alin,nimeni nu a incercat mai intai sa resolve problema cat mai putin barbaric cu putinta.Locatarii au sesizat primariile inca de la inceputul fenomenului dar ei erau prea ocupati sa fure cat erau pe posturi pt a-si lua casa de vacanta si masini exorbitante.
|
Gresit.
Ceea ce era "mai putin barbaric pentru caini" a fost "mai mult barbaric pentru oameni".
Deci greutatea a cazut pe
Citat:
Au lasat ca sa se umple de haite si acum aleg cea mai disperata solutie.
|
Nu, e singura solutie civilizata.
Am mai intrebat si n-a raspuns nimeni, poate poti tu sa raspunzi:
in ce tara se mai prind caini, se vaccineaza si se lasa liberi pe strazi, sa atace oameni, copii?
In continuare, nimeni nu impiedica cred, ONG -urile sa adune caini si sa-i tina in adaposturi sau sa-i dea spre infiere.
Dar ghici ce, nu avem astfel de ONG -uri, nu avem decat grupuri de presiune sponsorizati de producatorii de vaccinuri pentru caini si cei care se ocupa cu "sterilizarea" lor, grupuri care sa faca scandal astfel incat situatia sa perpetueze.
Citat:
Ba mai mult,vor si concursul oamenilor!
|
Daca oamenii pot sa ajute, de ce nu?
Citat:
Atunci la ce mai sunt ei buni?De ce mai are lumea nevoie de ei?
|
Intrebari retorice. Ai auzit de o chestie care se numeste "politica"? Ei bine, de aia.
Citat:
Eutanasia nu costa nimic?Mii de hinghieri la lucru,benzina,masini speciale apoi sanitarizarea strazilor dupa hoiturile de caini?Energie ca sa arzi cadavrele si cate altele.
Cum se va face euthanasia?Asa din priviri?
|
Pai hai sa vedem.
De prins oricum sunt prins si acum, pentru sterilizare, vaccinare.
Corect?
Eutanasierea este o injectie, fata de cele 4-6 sau mai mult care trebuie pentru toata gama de vacinuri si rapeluri.
Substanta de eutanasiere, daca n-au sa faca si din asta o mega-afacere, la cantitati atat de mari (si nu e nevoie sa fie "medical grade") se poate cumpara la pret poate nu de ser fiziologic dar infim fata de costul vaccinarii.
Deja o suma substatiala economisita.
Cat crezi ca ar costa incinerara fata de sterilizare? Eu zic ca mult mai putin.
Dar fata de intretinerea unui caine tin cu anii in adaposturi?
You do the math.