View Single Post
Vechi 09.09.2013, 09:47:35
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Esti coerenta, dar putin pripita. De ce era nevoie de ultima fraza? Apoi de ce te-ai suparat ca nu ti-am raspuns stiind ca e tarziu?

Draga mea, putem fi ispititi si prin dragoste si prin mila, de aceea in plan practic uneori trebuie sa imbinam mila cu cumpatarea si chiar cu masuri mai drastice.

In trecut nu erau atatea avorturi, iar lumea avea si caini pe care-i hranea bine. Ce se intampla? Cand haita fata, omul isi oprea un catel daca dorea sa doneze cuiva sau daca mai dorea unul pentru el. Restul ii ingropa. Cainele era hranit pana murea. Astfel omul avea spirit practic si isi iubea animalele care ii erau necesare, dar avea grija in primul rand de familia lui formata din multi copii. In zilele noastre, se fac avorturi cu milioanele, iar cand vine vorba de caini, este cam imprudent adesea.

E frumos sa iubim toata faptura, dar omul are prioritate.
Multumesc pt raspuns dar eu ma cam opresc aici...
Am obosit zilele astea,sunt vlaguita sa tot gandesc pt toata lumea.Am fost in vacanta intr-un loc frumos si nici nu m-am putut bucura,tot am stat pe telefon si pe tableta(vina mea).
Un om poate face prea putin intr-un ocean de probleme.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote