Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Yasmina, familia de betivi, asa pacatosi cum sunt sunt oameni nu caini. Iar copiii lor sunt fiinte nevinovate. Deci sa lasam sa sufere si sa moara anumiti copii, doar pentru ca parintii lor au pacate?
Consideri ca un betiv e mai pacatos decat un desfranat? Cate femei si cati barbati sunt desfranati azi si totusi mai respectati decat un betiv?
Toti sunt pacatosi , parerea mea, si din asta pricina nici un om nu e mai bun ca altul pentru ca poarta un pacat "mai bun" decat alt pacat.
Astazi sunt oameni avari, egoisti, care nu ar da o coaja de paine unui copil flamand, judecandu-l in functie de familia din care provine insa ar cumpara salam sa hraneasca animale pe strazile orasului. Chiar am vazut un astfel de caz in Romania. La alimentara din coltul blocului meu o femeie a alungat un copil cersetor, murdar si flamand. apoi a cumparat o bucata de parizer pe care a dat-o celor 3 caini care erau vesnic pe langa acea alimentara stiind de acolo capata mancare. valorile in aceasta societate s-au intors cu susul in jos. iubim cainii dar nu iubim copiii, nu iubim oamenii.
|
Nu trebuie sa-mi spuneti mie asta.
Eu insami treiesc tragedia spirituala dar si barbarica in acelasi timp,al unui neam pacatos,al caror rude imi atarna ca ajutor pe viata.
Am un apartament in Romania,in care nu am locuit niciodata. Mama mea nu a fost de acord sa stau eu acolo,desi este pe numele meu...trebuie sa fie inchiriat pt a ajuta o sleatca de popandai in familie care nu muncesc,nu au muncit niciodata.
Cati dintre voi ati fi de acord cu aceasta situatie?Eu am fost,si am ales sa plec eu de una singura sa-mi fac casa cu banii mei decat sa am un apartament donat de parinti in conditiile lor.
Nu ma doare ca banii sunt donati,ma doare situatia in care sunt donati.
De fapt este mai mult decat atat,practic sunt mentinuti in aceasta stare de semi-prostie si autism social de ani intregi. Donatie inseamna o data,in momente de criza,pana cand omul se pune pe picioare.
Aici este vorba despre sentimentalismul prost administrat al mamei mele.
La filozofie crestina toti sunteti buni,dar aveti cazuri din acestea in familie?Eu am si fiecare zi este la fel!
A zis Iisus ca unii trebuie sa munceasca din greu(chiar si ceva care nu le place-in cazul meu)doar pt a-i ajuta pe altii care nu au nici o dorinta in a-si intretine familia?