View Single Post
Vechi 05.09.2013, 21:29:10
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Gratis, nu cum spun bârfitorii (despre a căror maladie vom vorbi la timpul potrivit, după ce se mai adună și alte manifestări simptomatice, precum pe topicul "Confirmare minunată" - la care voi reveni cât de curînd, cu citate din Părinți care aduc lămurire asupra maladiilor respective), (...)
Dar nu ai demonstrat nimic despre nicio maladie a vreunui membru al forumului, de altfel nici nu ai dumneata ce să demonstrezi. În loc să insulți și să jignești oamenii pe criterii închipuite de dumneata, ar fi mai bine să îți vezi de propria-ți persoană, iar în ceea ce îi privește pe ceilalți să te concentrezi pe ceea ce presupune un forum creștin ortodox; nu suntem aici la spitalul de psihiatrie, nici la cel de posedați de demoni. Și din câte am înțeles dumneata nu ești nici psihiatru și nici nu ți-a cerut cineva diagnostice medicale aici pe forum.

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Între timp, nu doar că am ajuns rușinea Europei, nu doar că am ajuns slugi în propria țară, ci de-a dreptul ne mănâncă maidanezii pe stradă, de vii...
Între timp am ajus rușinea Europei și slugi la noi în țară cu o biserică ce pretinde peste 85% din populația României și o acoperire națională, și în timp ce, deși România este amenințată de cataclismul economic și ecologic de la Roșia Montană, patriarhul Daniel ne solicită rugăciuni pentru pacea Siriei și Egiptului. Asta ca să nu mai pomenim de alte cataclisme care s-au abătut și se vor abate în continuare peste țara noastră și nu numai peste ea.
Reply With Quote