View Single Post
Vechi 04.09.2013, 00:45:12
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit Pentru Pelerin

În lipsă de feedback de la frații care slujesc în domeniul psi, reiau încercarea de a-ți răspunde.
Mă țin, deocamdată, la delimitări.
Înainte de a corela, cred că-i înțelept să cunoaștem specificul/caracteristicile părților pe care voim să le îmbinăm.
O înțelegere, așadar, ceva mai amănunțită a tulburărilor sufletești este cu totul folositoare. Noi am studiat principalele categorii nosografice la facultate, 2 ani succesivi, teorie și practică pe salon la Spitalul 9. Apoi a urmat formarea (inclusiv în psihopatologie) și, mulțumesc lui Dumnezeu pentru încercare, aventura profesiei propriu-zise și "tocila" propriei mele patologii...
Sunt așa multe de spus, încât mă simt cam încurcat, nu știu de unde s-o apuc...:) Și nici confrații nu îmi dau ghes (ori stavilă). Mă simt cam stingher. Ce să fac?

Îmi sare în ajutor topicul "Răspunsuri duhovnicești" unde CristiBoss (care, practic, ține aproape singur în spate zeci de pagini cu postări excepționale - "o furnică duce-n spate un grăunte jumătate"...; fur și eu de la furnică, greiere cum sunt, un link ajutător; să mă ierte furnica...:)) oferă linkul:
http://www.razbointrucuvant.ro/2013/...ie-duhovnicie/

(Dacă sunt neclarități asupra înțelesului unor termeni de specialitate sau asupra unor afirmații "tehnice", vă rog să mă întrebați, poate reușesc să fiu de folos. În fine, cum știe fiecare mai bine, cu harul lui Dumnezeu.)

Last edited by cezar_ioan; 04.09.2013 at 02:02:25.
Reply With Quote