27.08.2013, 10:18:56
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de AlinB
De la o vreme, cand vin unii si zic ce a mai spus dr. Chirila, ma intreb daca omul asta chiar e doctor sau doar ii place sa vorbeasca despre domenii in care nu doar ca nu are competenta ca si doctor, dar nici macar o cultura generala SAU poate l-ai citat tu gresit insa in mare am prins ideea si cred ca e aceeasi cu cea originala s stim f. bine de ce promoveza "dr" Chirila astfel de idei, pentru a promova mai tarziu, "alternativele", care chiar daca nu vindeca pacientii, aduc bani frumosi din nimic, practic.
Nu antidepresivele induc tendinte sinucigasi ci antipsihoticele, pentru ca au efect depresiv, de asta se si administreaza de obicei in combinatie cu antidepresive.
Iar riscul este suficient de redus, daca nu stiai, fata de homeopatie, "suplimente alimentare" si "medicina alternativa" in general. un medicament trebuie sa treaca prin teste serioase inainte de a primi aprobarea de comercializare si este retras imediat daca se observa ca ridica mai multe probleme decat s-au observat in faza de testare.
Iti zic sigur ca riscl merita a fi asumat, decat acela ca individul sa ramana in starea respectiva, nu de alta dar in final se poate sa ajunga tot la sinucidere insa sa mai ia si cativa cu el pe drum.
|
-da cred ca am gresit eu,deci e vorba de antipsihotice,oricum e aberant sa iei un medicament care sa te ajute la probleme psihice si el sa aiba efecte secundare care sa te duca lpoate la sinucidere,nu se pot crea oare medicamente care sa nu aiba efectele astea negative
|