View Single Post
Vechi 18.08.2013, 21:32:01
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Buna Laura,ma bucur sa reauzim.Iti recomand una mai interesanta,se numeste ,,Parintii Latini ai Bisericii"de Jean Laporte.Mi s-a parut interesanta perspectiva precum si stilul de a comunica cat mai clar o idee,nu este lucrare exegetica complicata.Mai am si altele,mai complicate :) problema este ca marea majoritate nu sunt in romana(sunt in engleza) dar ma gandesc sa-ti compilez o lista(in viitor) si vezi ce te intereseaza,eventual te poti sfatui cu domnii profesori de la Facultate,dansii in mod sigur le cunosc si iti pot da un sfat pertinent.Sa ne auzim cu bine :)

PS.Pe parte polemica astept sa-mi vina o carte care a starnit un imens scandal in Occident,o analiza teologica si mi-am propus sa nu citesc nici un fel de recenzii pana nu ajunge la mine ca sa vad cum o voi privi eu :) Te tin la curent daca supravietuiesc nervos :))
Vă mulțumesc din toată inima pentru recomandări și m-aș bucura mult să-mi trimiteți o astfel de listă bibliografică.
Abia aștept să mă țineți la curent în privința acelei cărți. Mai exact, despre ce analiză teologică este vorba? M-ați făcut curioasă! :)
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Reply With Quote