Subiect: La rascruce
View Single Post
Vechi 13.12.2007, 04:59:47
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Sunt lucruri pe care nu i le poti spune tu, fiind direct implicat.
Parasita, si iar parasita! Nevoita sa fie singura!
Poate prietenele ei par fericite, prin cluburi, cu moda.. Pana sa-si dea seama ea ca e doar la suprafata fericirea lor, ar putea s-o "prinda"!
Daca se considera puternica, o poti contrazice usor.
Deh! Si eu ma consider puternica, fire independenta, dar cu sotul e altfel. Impune respect, prin modul lui de gandire. E calm, mai calm decat mine. Ma rusinez sa ma enervez,ma "dezarmeaza". Daca vorbesc cu mama mea, ma pomenesc ca ii ia lui apararea si imi atrage atentia sa ma port bine cu el.M-ar mustra constiinta sa-i zic vreo vorba urata, ca stiu ca macar incearca sa faca lucrurile sa mearga. Numai daca il critic putin si vad ca simte, ca ii pasa, ca nu e fara reactie si ma opresc.
Oare fata ta ce gandeste, Cosmin? Isi exprima gandurile, sau asteapta sa i le intuiesti? Iti explica in cuvinte trairile, iti da argumente pentru purtarile ei? Ma refer- de obicei, nu in situatia de criza de care ai amintit. Pot fi probleme de comunicare. Daca ai rabdare, ai putea sa descoperi modul in care poate spune ce are pe suflet, lasand la o parte sentimente greu de inteles, prin cuvinte. Sa spuna lucrurilor pe nume, ca o femeie puternica! Asta mai incolo, poate are nevoie de timp sa mai treaca incarcatura de sentimente.
Pana atunci, poate merge cu flori, lucruri de facut impreuna, ce stii ca-i place.

Reply With Quote