Subiect: La rascruce
View Single Post
Vechi 12.12.2007, 20:06:48
cosmin1982 cosmin1982 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.12.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alinafat78
cosmin incep prin a-ti spune ca Nimeni nu este un accident. si deciziile ne apartin,intotdeauna. nu este drept dupa parerea mea sa aruncam in spatele altora hotararile noastre. foarte bine ca o sustii. iubirea nu se spune. se dovedeste.
pe de alta parte ce e in sufletul ei dupa aceasta trauma numai Dumnezeu poate stii. intelege-o,iubeste-o,accepta-i iesirile, zbieretele, reprosurile. dovedeste-i in fiecare secunda ca o iubesti. pe toate caile. chiar si de la distantza.sunt sigura ca va ceda in fata iubirii tale. nadajuiesc sper si ma rog pentru voi.
gandeste asa: ce esti in stare sa faci pentru ea? pana unde potzi ajunge in iubire? itzi zic eu - pana la capatul lumii si inapoi.
dar itzi mai spun ceva - dragoste cu sila nu se poate oricat ai incerca.
izi spune un suflet chinuit de o povara a unei iubiri (cea pt sotului meu care a murit in februarie)care nu a fost imaprtasita si de el. asa ca stiu cum e sa iubesti si sa nu ai niciun feed-back. din pacate.te demoralizezi, si vrei sa renuntzi. fii putenic si ea va fi puternica odata cu tine. a, si roaga-te, neincetat....Dumnezeu ajuta cand nici nu gandesti.
Imi pare rau pentru iubitul tau si iti multumesc pentru incurajare.Stiu ca am de tras mult , dar vedeti ...eu mai am si o scoala de facut aici , motivul pt care sunt aici , si orice cearta cu ea imi ia orice putere de concentrare asupra invatatului.Ma da peste cap cu toate , oricum ma voi ruga sa ne ierte Dumnezeu si Fecioara Maria si sa ne faca mai puternici.Ii este atat de greu cand vine dupa o zi de munca acasa.E un peisaj atat de deprimant in locuinta aia.Certurile dintre cei 2 o fac sa isi piarda cumpatul si sa se demoralizeze si atunci ma prinde pe mine si se descarca de toate pe mine :)
Reply With Quote