Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Nici macar un firicel de gand de supare nu am vrut sa ajunga la ea prin postarea in care am crezut ca ea a scris de chestiunea fumatului in Grecia , stiind ca ea sta acolo . A fost o confuzie , dar reactia ei a fost uluitoare , de mahala . Mi-am cerut iertare , imi cer de zeci de ori daca vrea , dar nervii ei sunt la pamant , te rog sa ma crezi .
IERTARE !
|
Nu trebuie sa ceri iertare de zeci de ori. Ca nu vreau asta. Te rog doar sa fii un pic mai atent pe viitor ca uneori confuziile sunt regretabile. Iarta-ma si tu ca recunosc ca am fost prea dura.
Mai avem ceva minor de lamurit. I-ai spus lui N. Priceputu: te rog sa ma crezi. Esti sigur ca ce iti inchipui tu este asa? Nu crezi ca uneori noi oamenii credem din inchipuire? Ce este mai grav ca nu e de ajuns asta ci cerem cu convingere altora sa ne creada, adica sa creada ceea ce noi credem in inchipuirea noastra.
Nu ne-am vazut niciodata, nu ne-am vorbit aici mai mult decat normalul acestui forum, nu am impartit impreuna nici macar un pachet de biscuiti, nu ne-am facut confesiuni niciodata, nu avem prieteni comuni, cu alte cuvinte nu am auzit unul despre altul niciodata inainte de acest forum, deci pe ce baza vrei sa te creada N. Priceputu?
o nota separata acum .
Unii oameni sunt foarte influentabili, e de-ajuns o vorba spusa cu convingere ca sa creada, iar altii nu cred nici macar daca i-ar durea pe ei insisi.