View Single Post
Vechi 08.08.2013, 22:35:14
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
eu nu am spus niciodata asa ceva. este o enormitate de care nu imi vine sa cred. Niciodata nu am spus ca in unele manastiri se practica fumatul.
E o minciuna spusa si dizgratios pe deasupra.
Acum sa cauti postarea, ca se afla in arhive daca nu sa iti ceri scuze.

Eu am fost in Manastirile din Nordul Greciei, manastiri extraordinare cu o viata duhovniceasca cum rar am vazut. Manastirea Ormilia, de maici , metoc al manastirii SimonoPetras din Sfantul Munte unde am vazut ingeri in trup de om. Manastirea Arseniou de monahi unde am simtit, desi cand ajunsesem nu era slujba, disciplina si duhul credintei. Manastirea Suroti, unde este mormantul Par. Paisie Aghioratul. Peste tot am simtit harul lui Dumnezeu, si am primit linistea si pacea cea minunata. Man. Ormilia am iubit-o incat as fi dorit sa raman acolo pentru totdeauna. Si este o manastire inchisa , nu este deschisa publicului.
NU. IN MANASTIRILE DIN GRECIA NU SE FUMEAZA, NICIODATA NU AM SPUS ASA CEVA SI SUNT MAI MULT DECAT OFENSATA DE MIZERIA PE CARE AI PUTUT-O SPUNE. ARUNCI CU CUVINTELE CU BUNA STIINTA, FARA SA TE GANDESTI CA PRIN ASTA ITI ARATI DE FAPT SUFLETUL TAU.
Mai , te rog mult nu mai sari ca un om anormal , te rog mult sa-ti controlezi boala !
Daca nu ai scris tu , imi cer iertare pentru confuzie , dar sigur a scris cineva vechi pe acest forum ca se mai practica acest nenorocit de fumat in manastirile ( unele ) din Grecia !
Deci te rog sa te CONTROLEZI aici si nu numai !
Iertare daca te-am confundat , cu toate ca nu a fost o certitudine ca tu ai scris !
Chestia cu sufletul iti spun raspicat ca afirmatia ta denota multa NESIMTIRE !

Last edited by cristiboss56; 08.08.2013 at 22:43:09.
Reply With Quote