Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Acum nu stiu daca orice "dependenta" alimentara e pacat ! Un exemplu luat la intamplare : daca-mi place mai mereu painea de secara , nu pot spune ca-i acelasi lucru cu alcoolul sau cafeaua , cu toate ca aceasta cafea se consuma mai in toate manastirile .
Cu adevarat tutunul este o dependenta daunatoare si un pacat , cu toate ca chiar tu , , scriai undeva ca prin Grecia prin unele manastiri se practica acest nenorocit de fumat !
|
eu nu am spus niciodata asa ceva. este o enormitate de care nu imi vine sa cred. Niciodata nu am spus ca in unele manastiri se practica fumatul.
E o minciuna spusa si dizgratios pe deasupra.
Acum sa cauti postarea, ca se afla in arhive daca nu sa iti ceri scuze.
Eu am fost in Manastirile din Nordul Greciei, manastiri extraordinare cu o viata duhovniceasca cum rar am vazut. Manastirea Ormilia, de maici , metoc al manastirii SimonoPetras din Sfantul Munte unde am vazut ingeri in trup de om. Manastirea Arseniou de monahi unde am simtit, desi cand ajunsesem nu era slujba, disciplina si duhul credintei. Manastirea Suroti, unde este mormantul Par. Paisie Aghioratul. Peste tot am simtit harul lui Dumnezeu, si am primit linistea si pacea cea minunata. Man. Ormilia am iubit-o incat as fi dorit sa raman acolo pentru totdeauna. Si este o manastire inchisa , nu este deschisa publicului.
NU. IN MANASTIRILE DIN GRECIA NU SE FUMEAZA, NICIODATA NU AM SPUS ASA CEVA SI SUNT MAI MULT DECAT OFENSATA DE MIZERIA PE CARE AI PUTUT-O SPUNE. ARUNCI CU CUVINTELE CU BUNA STIINTA, FARA SA TE GANDESTI CA PRIN ASTA ITI ARATI DE FAPT SUFLETUL TAU.