View Single Post
Vechi 12.12.2007, 12:05:52
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Oameni buni,nici pe departe nu am intentionat sa desconsider pe cineva,si+am amintit de fiecare data conditia saraca din care ma trag,fapt pe care demonstrez ca nu-l uit si-l stimez intr-o oarecare masura,ca facand parte din viata si formarea mea.Si chiar daca acum este putin mai bine,nu mi-a picat din cer si nici n-am castigat la loterie ci am luptat,am luat decizii,am sacrificat anumite lucruri la un moment dat si am muncit.
Nu stiu de unde atitudinea ostila,daca veni vorba de lucruri de calitate,atunci am considerat ca ma pot exprima exact asa cum sunt de obicei perceputa,liber si independent.
Jenica,sincer nu stiu de ce te-ai simtit jicnita,si te rog nu-ti mai cere mereu iertare,tu esti asa cum esti si te accept si incerc sa te inteleg asa cum esti,eu,de asemenea sunt ceea ce sunt.Miile de iertari nu-si au rostul,caci tot noi insine ramanem,si de ne suparam si de ne bucuram,avem fiecare un specific propriu si suntem unici in felul nostru...AVEM FIECARE CALITATEA NOASTRA.
Si daca tot veni vorba de calitate,ce ziceti de spitalele noastre?JALNIC!!!!De cand am baietelul mi-a fost dat sa-i cunoasc intunecimea acestui sistem si traiesc cu teama,ca voi ajunge intr-o zi iarasi in sanul ei nemilos.Doctorul meu ginecolog tinea in gura o tigara,intr-o mana un covrig,si cu cealalta mana "consulta starea bebelusului intrauterin".Baietelul meu a stat in salonul cu prematuri cateva zile,si va spun sincer,pe hol doctoriii,impreuna cu aproape asistentele fumau de taiai fumul cu cutitul,si bine-nteles ca fumul se ducea si in saloanele nou nascutilor.Apoi deschideau toate geamurile ca sa se aeriseasca,fara a se tine seama de raceala care intra in saloane.Si-aceasta este partea frumoasa,cat despre spaga,este ingrozitor de josnic cata spaga se cere din absolut toate partile,cu privirea,cu cuvantul impertinent si in cele din urma "cu fapta".Nici macar femeia de serviciu nu-ti schimba camasa,creponata de laptele de mama,daca nu-i dai spaga,si nu o data ci de fiecare data cand trebuie sa-si faca datoria.Si uite-asa am dat spaga peste tot,si lucrurile tot n-au mers bine,dupa scoaterea incorecta a atelor m-am pomenit cu o infectie.Stiati ca pentru a te externa in Romania,trebuie sa dai spaga?Si nu putin,fiindca cadrele medicale miros repede persoanele care sunt stresate de statul in spital si astfel le tine pana ajung la disperare si "se cauta prin buzunare,sau mai bine spus,prin conturi".Nesimtire curata,ORDINARA MESERIE!!!!
Nimeni nu face nimic,si chiar daca se fac atatea campanii impotriva spagii,oamenii devin victimele propriilor fapte bune,fiindca daca nu dai spaga,ESTI MANCAT DE VIU!
Si sa nu credeti ca-mi pot permite medicina privata,fiindca nu este asa.Oricum,m-am lamurit si cu dispensarele astea private.Am fost cu baiatul meu la un astfel de spital pentru a-i face o injectie intravenoasa.Era acolo vreo trei asistente,culese parca,de pe podiumul de moda,stateau la barfa,si mi-au spus ca nu ma poate ajuta nimeni,fiindca nu stia nimeni de-acolo sa faca o injectie intravenoasa,ci doar injectie normala.Bine-nteles,doctorul dispensarului respectiv era plecat cu sorcova,ca doar nu are prea mult timp la dispozitie,si oricum nu era datoria dansului pentru o injectie.Dar a cui?Nu stiu,stiu doar ca am plecat la alt spital,chiar daca am intarziat ora injectiei.
Despre calitate si dezastru am putea vorbi la infinit,mai ales la noi in Romania,dar ce folos.....TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!!!
Reply With Quote