Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Pentru a diagnostica un om e nevoie de o intalnire intre medic si pacient, de o anamneza, de o perioada de timp de observatie , la propriu.
Nu crezi ca te comporti marsav si josnic acuzandu-ma de lucruri atat de grave doar citind si postand pe un forum? Nu vezi cat de jos te cobori?
|
Doamne ajută, Mihaela!
Surioară, am ajuns de curînd acasă, am făcut programul de seară cu copiii și, mulțumit de toate, am zis să dau o mică raită pe forum, să vedem cum s-o mai fi înseninat cerul după oarecare grindină de zilele trecute. Și când colo... ce-mi văd ochii? Cod galben, roșu, portocaliu de-mi flutură curcubeul prin lentile!...:)
Păi iar ne puserăm pe fulgere?
Uite, dacă știam că intervenția mea, spre a lămuri cum e cu citatul acela (unul din multele foarte folositoare de pe acest topic) va duce la aceleași nemulțumiri, ei bine, nu scriam nimic.
Dar n-am știut.
Am sperat că vei pune gândul bun, cum tu însăți frumos ai recomandat și vei zice - uite, ticălosul vrea să mă ciugulească nițel, i-o părea rău că m-a supărat cu brutalitățile lui, în fine, n-o fi chiar așa de rău cum pare etc. Dă semne că ține la mine ca un frate și face și el, bietul, ce poate și cum poate.
Mi-ar fi plăcut să cugeți așa, mai degrabă decât altcumva.
În fine, nu vreau să insist, văd că s-a așezat deja liniștea între voi, slavă Domnului.
Vreau să fac o precizare mai degrabă tehnică, în postarea următoare (că văd că m-am întins deja cam mult aici), numai și numai de dragul acurateții. Primește-o te rog ca pe o simplă notă informativă, nimic mai mult. În nici un caz ca pe o contrazicere, te rog frumos. O completare, acolo, din partea unui bătrân hârșit în cele rele...:)