Subiect: Invidia
View Single Post
Vechi 05.08.2013, 00:29:58
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Pentru a diagnostica un om e nevoie de o intalnire intre medic si pacient, de o anamneza, de o perioada de timp de observatie , la propriu.

Nu crezi ca te comporti marsav si josnic acuzandu-ma de lucruri atat de grave doar citind si postand pe un forum? Nu vezi cat de jos te cobori?
Doamne ajută, Mihaela!
Surioară, am ajuns de curînd acasă, am făcut programul de seară cu copiii și, mulțumit de toate, am zis să dau o mică raită pe forum, să vedem cum s-o mai fi înseninat cerul după oarecare grindină de zilele trecute. Și când colo... ce-mi văd ochii? Cod galben, roșu, portocaliu de-mi flutură curcubeul prin lentile!...:)
Păi iar ne puserăm pe fulgere?
Uite, dacă știam că intervenția mea, spre a lămuri cum e cu citatul acela (unul din multele foarte folositoare de pe acest topic) va duce la aceleași nemulțumiri, ei bine, nu scriam nimic.
Dar n-am știut.
Am sperat că vei pune gândul bun, cum tu însăți frumos ai recomandat și vei zice - uite, ticălosul vrea să mă ciugulească nițel, i-o părea rău că m-a supărat cu brutalitățile lui, în fine, n-o fi chiar așa de rău cum pare etc. Dă semne că ține la mine ca un frate și face și el, bietul, ce poate și cum poate.
Mi-ar fi plăcut să cugeți așa, mai degrabă decât altcumva.

În fine, nu vreau să insist, văd că s-a așezat deja liniștea între voi, slavă Domnului.
Vreau să fac o precizare mai degrabă tehnică, în postarea următoare (că văd că m-am întins deja cam mult aici), numai și numai de dragul acurateții. Primește-o te rog ca pe o simplă notă informativă, nimic mai mult. În nici un caz ca pe o contrazicere, te rog frumos. O completare, acolo, din partea unui bătrân hârșit în cele rele...:)
Reply With Quote