Citat:
În prealabil postat de antoniap
Aline, pe tine cine te-a suparat asa de rau? Atitudinea mea fata de cipuri?
Vorbeste de secte dupa ce ne spui si noua carei confesiuni ii apartii.
Vorbesti de parca ai avea fabrica de cipuri si ar da faliment din cauza celor care sunt impotriva acestora. Ma amuza teribil darzenia ta.
|
Argumentele tale supreme? Gata? Ai obosit?
Te-ai dezumflat asa repede, ultima sfaraiala?
Citat:
Esti formator de opinie pe aceasta tema si ti se cere sa ne inveti tu in ce sa credem si cum sa credem?
|
Personal, nu am initiat nici o discutie despre "cipuri".
Dar din cate vad, pe scremi pe nu stiu cate topice sa promovezi secta ta cipofobica in numele Sfintilor a unor oameni cu viata imbunatatita,. etc. in timp ce nu te sfiesti sa dai cu bata in ei, atunci cand alte opinii ale lor nu-ti convin, cum ai facut cu
parintele Iustin de exemplu care l-ai facut fricos iar din ascultare ai facut o anti-virtute doar pentru ca a fost impotriva promovarii unui personaj indoielnic care tu si cealalta persoana cu "formatoare de opinii" v-a fost duhovnic, se pare.
Interesant cum se leaga lucrurile.
Tocmai am scris ceva despre psihologia de inversiune celeilalte "formatoare de opinii" cum ii zici tu, de aici de pe forum.
Cu alte cuvinte este tehnica: plaseaza-ti vina asupra adversarului tau
Eu sa formez opinii? Eu care am deschis nu stiu cate topice in care incerc sa induc ceva?
Aaa, nu, voi sunteti care stati impotriva.
Apropo, ati urmat aceleasi cursuri?
Citat:
Iti doresc sa fii sfant, sa ai sfinte moaste,
|
Multumesc. Daca o sa vrea Dumnezeu, asa va fi ca personal nu pot spune ca manifest o vointa de fier in aceasta directie :)
Citat:
dar deocamdata, oricat te-ai screme, nu pot asculta parerile tale.
|
Vai de mine, dar ce te face sa crezi ca din ce am scris, m-as crede atat de "tare" incat sa schimb "setarile" unor persoane ca tine?
Nu pentru tine scriu, dar trebuie sa recunosc ca ma
amuza nitelus unele din scremetele, pardon, postarile tale, ca asta de exemplu, in care ne arati ca-ti vezi eforturile zadarnicite.
Citat:
Exista sfintii nostri ortodocsi la care apelez in caz de nevoie.
|
Mai bine nu apela, ca
nu sunt sfinti pentru ce vrei tu sa-i folosesti.