Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
Unde scrie asa ceva, ca n-am vazut?
Cred ca te referi la pecetluirea apocaliptica, aia adevarata, nu cea imaginara, cipofobica.
In sfarsit..
Daca te referi la listele cu semnaturi da, le-ati dat si degeraba a fost dar stai linistita, ignoranta si spiritul de turma pot fi oricand invocate in cazuri de genul asta daca esti luat la intrebari.
Mittinguri? Aaa..eram si eu pe acolo si cascam gura.
Daca esti asa curajoasa, ce te opreste sa dai acum si aici nume si prenume?
In schimb n-am vazut nicaieri numele celor din spatele site -urilor "Apologeticum" si "Razboi...", iar de "Saccsiv" am aflat cine e doar pentru ca s-a dovedit a fi puscariabil, ca se stiu totusi niste nume si de la cei de mai sus, e partea a doua.
Pai ca sa intelegem bine, preotii au nevoie de permisiune si calugarii nu, fac ce vor de capul lor?
Ce inseamna pentru tine "multi calugari? 10? 50? Ca de toti manifestantii, inclusiv "Noua Dreapta" n-au fost nicioadata mai mult de 200.
Dar sa-ti zic si de ce n-au fost preoti: ca dupa ani buni de prosteala si propaganda cipofobica, f. putini au inghitit galusca.
La fel si cu mirenii, cu exceptia celor legati special de o manastire anume, nu prea ati castigat adepti.
Ba chiar ati si pierdut, daca e sa luam in considerare pe cei de la "Razboi.." care v-au lasat balta.
Adica, esec major.
Nu, voi sunteti cei care o interpretati sectar.
Cam asa zic si sectarii cand isi motiveaza despartirea de Biserica.
Da, exact Daniile Sihastru si Stefan cel Mare mai lipseau din campania voastra, ca in rest la toti ceilalti unde le-ati putut pune un cip in gura, le-ati pus.
Care "Sfintii Parinti"? Aia care i-ai ales tu?
Care au fost mai intai dezinformati pe urma pusi sa-si dea cu parerea?
Care ii pui in slujba unei cauze cu care n-au nici o legatura?
|
Aline, pe tine cine te-a suparat asa de rau? Atitudinea mea fata de cipuri?
Vorbeste de secte dupa ce ne spui si noua carei confesiuni ii apartii.
Vorbesti de parca ai avea fabrica de cipuri si ar da faliment din cauza celor care sunt impotriva acestora. Ma amuza teribil darzenia ta. Esti formator de opinie pe aceasta tema si ti se cere sa ne inveti tu in ce sa credem si cum sa credem? Iti doresc sa fii sfant, sa ai sfinte moaste, dar deocamdata, oricat te-ai screme, nu pot asculta parerile tale. Exista sfintii nostri ortodocsi la care apelez in caz de nevoie.