Citat:
În prealabil postat de konijiro
t.e. nu zice ca un animal sa transforma in alt animal, asa, magic style
|
Ba sigur ca zice asta. Chiar mai rau: in locul magiei, e sustinuta intimplarea…
Citat:
Ai acolo o sectiune cu dovezile pentru evolutie
|
Aceeasi oferta pe care am facut-o si altora: da-mi macar una – una pe care s-o pot vedea cu ochii mei.
Citat:
Iar despre Mr. Hovind pe care il placi atat de mult, iata cum arata universitatea pe unde a trecut si a luat hartiile alea care acum ii dau atata credibilitate in fata naivilor de pe mapamond:
|
Stai linistit ca Hovind stie mai multa stiinta decit 1000 de evolutionisti la un loc. Pentru ca ce zice Hovind se refera la realitate, in timp ce ceea ce ziceti voi evolutionistii se refera exclusiv la imaginatie.
Citat:
Dawkins a afirmat clar ca sunt lucruri pe care nu le cunoastem
|
Daca ai avea minte proprie, putin ti-ar pasa ce afirma Dawkins.
Hai s-o zic altfel: daca ai avea minte proprie, ai folosi-o. Dar crezind orbeste in unul ca Dawkins, arati clar ca n-ai minte proprie.
Citat:
t.e. e singura teorie stiintifica care explica evolutia lumii vii
|
Stai putin: teoria evolutiei e singura teorie care explica… evolutia ??
Tu chiar nu vezi ce scrii? Si mai ai pretentia ca logica si stiinta sunt de partea ta? Halal!
Citat:
Pentru a cata oara trebuie sa scriu, pe acelasi thread, ca asta nu tine de t.e., ci de abiogeneza?
|
Pentru a cita oara trebuie sa ti se spuna ca evolutia, conform mainstream (adica oficialilor aceia in care crezi atit de orbeste), nu se refera exclusiv la biologie?
Da, chiar ca n-am intilnit vreodata vreun evolutionist care sa stie in ce crede. Trebuie sa le amintesc eu (sau alti Creationisti) permanent…
Citat:
Serios acum, e ca si cum as spune ca eu stiu ca religia crestina e falsa, pentru ca Mohammed nu a existat. Sau ca frigiderul meu e un rahat, pentru ca nu imi face oua prajite dimineata.
|
Deja m-am lamurit in ce priveste logica ta, nu e cazul sa mai dai noi exemple de lipsa de logica.
Citat:
Daca ideile lui Hovind erau sanatoase, si mai ales sustinute de dovezi, ar fi avut rasunet in lumea stiintifica, nu in fata unor americani din bible belt America, care nu au idee despre cum se face spelling in propria limba, asta ca sa nu mai vorbim despre notiuni elementare de biologie sau genetica.
|
Naivitatea ta nu are margini. Deci tu chiar crezi ca evolutionistii au ajuns la evolutie (oricare forma a ei, inclusiv cea cosmica) pe baza stiintei, si nu pe baza unei filozofii subiective? Uluitor!
Daca iti dau exemple de astronomi si cosmologi celebri care, inainte de interpretarea universului, isi admit filozofia subiectiva, ce vei face? Promiti sa nu mai crezi niciodata vreun om? Oricare om, indiferent cite diplome are?
Citat:
Nu sunt aiurea, pentru ca exact asta fac, folosesc gresit termenul, si de multe ori o fac intentionat.
|
Si atunci cum te astepti ca ceilalti sa stie despre ce vorbesti?
Citat:
Ce beneficiu apara in urma atasarii unui sens nou, valabil doar in cadrul unui anumit grup, forum sau discutie? Vrei sa vorbesti despre abiogeneza? Foarte bine, spune-i abiogeneza, nu evolutie, sau evolutionism, pentru ca nu e acelasi lucru.
|
In evolutia ta totul e o evolutie. Daca nu pricepi nici macar un asemenea lucru primar, ce poti pricepe?
Citat:
Ce spune Hovind nu sunt argumente, sunt afirmatii care au fost demontate deja, si care mai prind doar la oameni care ori sunt ignoranti, ori le face placere sa le auda spuse de altcineva, pentru ca se potrivesc cu ceea ce cred ei.
|
Ce spune Hovind sunt argumente, sunt afirmatii care nu au fost demontate niciodata, si care se prind doar la oameni care nu sunt ignoranti, si nu le face placere sa le auda spuse de altcineva doar pentru ca se potrivesc cu ceea ce cred ei.
Citat:
Am dat link-ul spre talkorigins de cateva ori aici
|
Si le dai degeaba, caci tot ce faci e sa dai linkuri catre parerile unor oameni care au aceeasi parere ca si tine. Adica profund gresita.
Citat:
Ce dovezi exista ca versiunea creationista a genezei e adevarata?
|
M-am referit deja la asta intr-un alt thread: “Creationismul - este stiintific?”.
Imi mentin provocarea. Asa ca intrebarea de fapt e ce o sa faci tu cind o sa afli ca e adevarata?
Citat:
Raspunsurile nu trebuie sa le cauti la atei, ci in publicatiile stiintifice.
|
Daca te referi exclusiv la publicatiile evolutioniste, atunci te invirti in jurul cozii. Stii tu care, cea pe care ai pierdut-o acum citeva sute de mii de ani…
Citat:
Treaba asta cu distanta "potrivita", conditii chimice "imposibile", substante care nu aveau cum sa apara, sunt niste prostii, si da, s-a raspuns la ele de enshpe mii de ori pana acum.
|
Nu sunt deloc niste prostii si nu s-a rapuns niciodata la ele. Nici macar o data. Tocmai de aceea, desteptule, esti fortat sa formulezi alte universuri: pentru ca universul acesta te contrazice flagrant.
Citat:
Dar Pamantul are 4.5 miliarde de ani vechime, si cea mai veche bacterie descoperita are 3.5. Deci bacteria aia a avut la dispozitie 1 miliard de ani ca sa ajunga acolo. Iti dai seama ce se poate intampla intr-un miliard de ani, ca sa nu mai vorbim de cele 3.5 care au urmat?
|
Nu, nu-mi pot da seama. Numai tu ai acest talent de a calatori in imaginatie si acest tupeu de a numi asta stiinta.
Citat:
Ti-am mai spus si o repet, toate beneficiile aduse de stiinta te inconjoara, si functioneaza.
|
Faci teribila confuzie intre stiinta (adica stiinta aplicata) si stiinta ideologica, adica evolutia (in cel mai bun caz filozofie - una extrem de ieftina).