View Single Post
Vechi 31.07.2013, 20:10:19
neant_ neant_ is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2013
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
N-am sa stau sa-ti explic toate greselile de logica pe care le faci. Ma opresc doar la
N-am sa stau sa-ti explic toate greselile de logica pe care le faci. Ma opresc doar la:

Citat:
Daca te uiti ceva mai atent la film Dawkins spune ca viata pe Pamant e posibil sa fi aparut in urma unui proces de tip ID avand drept creator o forma de viata evoluata darwinian. De aici pana sa spui ca Dawkins recunoaste ID este o cale foarte scurta doar pentru crestini.
Daca te uiti mai atent la film vei afla cit de idiot e Dawkins. Caci daca o forma de viata mai putin evoluata decit acei extraterestri a avut nevoie de interventia extraterestra ca sa apara, atunci cum au aparut acei extraterestri mai evoluati?

Nu te obosi prea tare, mi-am dat seama deja ca logica nu e punctul tau forte. Asta ca sa fiu politicos.

Citat:
Problema e ca tehnica sau stiinta operationala ca sa folosec termenii vostri, nu intra intr-un conflict atat de flagrant cu religia crestina cum o face evolutionismul.
Exact despre asta e vorba: stiinta aplicata (adica stiinta in general) e stiinta, si deci adevarata, iar “stiinta” ideologica (evolutia) e cel mult filozofie.

Ma bucur ca ai observat si tu diferenta.

Citat:
Evolutionismul, in schimb, aratand cum am aparut pe Pamant, contrazice fara drept de apel basmele creationiste.
Tocmai ca evolutionismul nu arata cum am aparut pe Pamint. Ce faci, visezi? Daca insa sustii ca esti treaz, atunci fa-mi si mie viata in laborator, s-o vad cu ochii mei.

Citat:
Si uite asa, evolutionismul este satanist iar mecanica nu, desi se bazeaza pe aceleasi metode stiintifice.
Pai chiar adineaori faceai tu insuti diferenta intre stiinta (stiinta aplicata) si ideologie (cel mult filozofie).

Si te contrazic categoric ca sunt bazate pe aceleasi metode stiintifice.
Reply With Quote