Citat:
Īn prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Theo,fii atent  t ca eu sunt subiectiv m-am gandit sa fiu obiectiv,o sa-i traduc ce ai scris lui Andrew,filozoful grupului(asta este cu analize micro-macro,paradigme,privire in spatiu,blabla :) si sa-ti faca el un raspuns.Cand ma intorc ti-l traduc,va fi foarte in ton cu topicu,omu nu va stii nimic despre tine,va comenta doar din perspectiva la cei ai scris.O sa-ti placa,este genu tau,vede peste tot teoria conspiratiei si organizatii oculte :)
|
Frate, iti mutumesc ca nu ai pus la inima; esti un tip cu adevarat cerebral. Acum amicul tau Andrew stie cu adevarat partile deloc eroice ale istoriei britanice si in general germanice? Pentu ca daca nu, poate considera ce am scris drept opera unui sociopat cu prea mult timp liber. :)
Asa sunt eu facut, sa caut obiectivitatea ca manicu', desi, cum si tu si Cata v-ati prins, sunt obiectiv de numa-numa. :)) O parte buna totusi e in povestea asta: eu sunt ca Yeo Woon, tipul din avatarul meu, care era black ninja, dar nu si-a ucis (personajul in sensul propriu, in cazul meu, fie si la figurat), si nici nu ar fi putut-o face, vreun prieten.