View Single Post
Vechi 29.07.2013, 17:27:50
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Ce parere aveti despre petrecerile de nunta unde toata lumea se asteapta ca nuntasii sa dea mirilor "cadou" bani in plic? Mie mi se par abjecte. Ba mai mult, la unele nunti exista obiceiul de a se da acesti bani "cu strigare", ceea ce face ca intregul eveniment sa devina un circ de cea mai joasa factura.

Eu, unul, nu voi onora nicodata invitatii la astfel de nunti. Voi ce parere aveti?
Eu credeam ca acest gen de nunti constituie o majoritate in ziua de azi. Nu am fost cel putin la nici o nunta la care sa se fi dat altfel de daruri decat in bani. Am fost doar la nunti cu daruri in bani dar fara strigare. Eu stiam ca nuntile cu strigare se fac doar la tara, in oras nu am pomenit de asa ceva. Daca spunem ca sunt abjecte, inseamna ca toate nuntile sunt abjecte, ori nu e cazul. Ce ne facem daca ne invita rudele si nunta e cu dar in bani, nu ne ducem pentru ca le consideram abjecte? Daca asta e obiceiul sa se dea bani, traim acele vremuri, ce am putea face?

Cat despre nuntile cu strigare chiar ca sunt un circ unde sunt umiliti cei fara posibilitati.
Reply With Quote