Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron
Atunci sa-i zica atunci pe nume, C.A.R., nu nunta. Dar daca scopul nuntii este de fapt exploatarea neamurilor, nasilor, prietenilor, colegilor si a cercului extins de cunstinte pentru folos financiar, inseamna ca intreaga petrecere este de fapt o farsa grotesca, o caricatura. Si daca exploatarea asta reprezinta o promisiune ca te vei lasa exploatat la randu-ti pe viitor, absurdul atinge cote maxime.
|
Pai scopurile sunt multiple, nu doar CAR :)
Exploatare? De ce ar fi exploatae? Cei care nu pot contribui, nu vin sau vin doar la starea civila/biserica, evenual cu un mic cadou/atentie/suma mai mica si gata.
Si fii sigur ca si cei "exploatati" la randul lor au pretentii similare deci unde este "exploatarea"?
Nu dai, nu primesti.
Citat:
O spui intr-un mod atat de natural; "tinerii au nevoie de bani"... Pai toata lumea are nevoie de bani, asta nu inseamna ca cersetoria e acceptabila.
|
Nu vad unde vezi tu cersetorie.
E un serviciu care se intoarce candva.
Citat:
Si eu am nevoie de bani, de ce nu-mi trimiti niste bani chiar acum? Sau de ce nu trimiti prietenilor tai despre care stii ca au nevoie? De ce e acceptabil sa dai bani la nunta si la alte ocazii nu este?
|
Ba poti sa dai cand vrei si cum vrei tu.
Si sa ceri la fel. :)
Citat:
Ipocrit esti cand spui ca n-ai nevoie de banii aia, dar la final ii bagi in buzunar. Nu e ipocrizie sa refuzi, chiar daca ai nevoie de ei. Cati n-au nevoie de bani? Cine refuza cu placere o suma de bani ce ii este oferita de bunavoie?
|
Pai nu stiu cine a procedat asa, dar in orice caz, nu discutam cazuri particulare ci chestiunea ca si principiu ori ce ai spus oleaca mai sus nu se incadreaza aici.
La fel si cu asta:
Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron
Fragment dintr-un articol gasit chiar acum:
|