View Single Post
Vechi 28.07.2013, 01:16:19
Miha-anca
Guest

Implicit Ne vorbeste Arhim. Mina Dobzeu

"Fie numele Domnului binecuvantat!
Poporul romān este iubit de Domnul Iisus Hristos.
Incepand cu data de 14 octombrie 2010, sarbatoarea Sfintei Parascheva, ma cerceteaza lumina necreata, rod al practicarii Rugaciunii inimii. Sa nu credeti ca vrednicia mea a atras asta. A venit Iisus la poporul romān. Si sa nu-mi fie a ma lauda ca a venit prin mine. Am fost pregatit la scoala lui Dumnezeu, lupta impotriva lui Antihrist, ani de detentie in inchisorile comuniste si practicarea Rugaciunii isihaste. Toate - din mila lui Dumnezeu. Si tot din mila Lui, am avut aceasta descoperire cum ca daca poporul romān se va ruga cu aceasta rugaciune, va fi o lumina mare asupra tarii noastre. Am vazut harta Romaniei luminata de lumina cea cereasca.

Domnul separa poporul roman de sub panslavism. Iubeste pe cei ce ramān in credinta curata, stālp neclintit in Biserica Lui, stālpul Credintei Ortodoxe inaintea lumii. Ne-a facut Domnul Iisus si bucuria aceasta de a ne trimite lumina necreata. S-a deschis cerul pentru noi. Slava Tie, Doamne, slava Tie!"
(Arhim. Mina Dobzeu, "Apocalipsa - planul de salvare a lumii in 7 etape", Ed. Agaton)

Iata deci, motive destule sa fim mandrii de tara noastra, Romania, care are nu numai frumuseti naturale din belsug, dar are si frumuseti spirituale, pe care Dumnezeu le vede si le apreciaza asa cum stie numai El.
Reply With Quote