Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Ba nu,ai incurcat rau borcanele:abia raspunsul la scrisoarea fetei cu pricina,este o epistola abjecta!
Este abjecta,deoarece este scrisa de o persoana afectata de mania superioritatii,un fel de tzatza cu pretentii academice,care nu are eleganta in stilul exprimarii ci arunca cu naduf o colectie de refulari.Intr-adevar nu este"misto"sa auzi ca cineva provine dintr-o familie instarita...insa este interesant ca fata(chiar bogata)este singura romanca de la King's College,ba mai mult are si bursa.
Un alt exemplu de dusmanie intre romani,atat de des practicata mai ales peste hotare.
Daca provenea dintr-o alta natie,s-ar fi dus la facultatea respectiva s-o caute si s-o salute,insa fiind romanca ii este o ciuda morbida ca o alta romanca a reusit sa vina la Londra si inca si la o facultate de prestigiu!
|
Am spus in alt material ca acea persoana e atee si din aceasta cauza a avut acea atitudine.
Si ca sa fim corecti, m-am uitat repede intre timp cine e acea persoana, a facut facultate, e artist grafic, face desene si a facut si ea un curs inainte in Anglia. Are 26 de ani si de trei ani lucreaza in Anglia.
Fata cu scrisoarea are parintele bogat, de aceea nu cred ca s-a gandit prea mult la partea materiala. Dar vedem ca se refera mai mult la tinerii care pleaca la studii in strainatate si care nu prea se mai intorc, mai putin la cei plecati la munca. Din cate inteleg a fost admisa la acea facultate nu datorita banilor, in schimb fata cu desenele a facut acel curs pe baza banilor, de aceea se legase de acest aspect.