poveste de groaza!
Pana sa ajung in America,si sa stau cu mai multi romani intr-o casa,nu cunoscusem romani rai :)
De la inceput s-au format bisericute,simpatii si antipatii;iar cei mai destepti radeau de ceilalti mai modest inzestrati intelectual(cand nu erau de fata,ii imitau ca nu stiau lb engleza si cate altele).
Desi,cei mai prostuti s-au dovedit in timp oameni adevarati pe care te poti baza,iar"istetii"cu pretentii niste fiare salbatice.
Cum lucram toti intr-un loc,acesta a fost motivul de a ne muta impreuna.
Unii dintre noi erau multumiti cu jobul(prost)pe care-l aveam,insa ceilalti mai destepti planuiau pe ascuns cum sa se ridice.
Totul era secret si pe ascuns,nu puteai sa-i intrebi nimic,nu-ti dadeau nici o informatie utila:de unde isi fac cumparaturile?unde este cea mai apropiata banca?etc
Pana la urma au ajuns intr-acolo incat de ciuda ca ma puneam la curent cu actele pe aici,cu cardurile bancare,au inceput sa-mi arunce corespondenta cu acte importante.
Prima data mi-a disparut cardul de credit.Nestiind ca banca mi l-a trimis nu am facut nimic.Peste o luna am primit corespondenta ca mi-au inchis linia de credit ca nu mi-am platit taxa de deschidere.Poftim?Care card?
Apoi,cu timpul mi-au disparut alte si alte acte importante,insa asteptandu-le si neaparand am putut sa le cer din nou agentiilor in speta.
Au fost niste oameni diabolici,cu mentalitea celor care vor sa fie invidiati pt reusitele lor iar ei sa fie unici cu acele rezultate.
Si-au luat ei masina si permis de conducere,apoi cand ne-am luat noi ceilalti,a fost inmormantare in casa,aveau o fata lunga de parca le-a murit pisica.
Mai aveam in cercul de prieteni,o alta romanca care avea o relatie cu un American iar astia cand l-au intalnit pe el singur i-au spus sa fie atent cu ea caci in mod sigur doreste sa-l foloseasca pt obtinerea cetateniei.
Bineinteles ca a iesit scandal si au despartit si cuplul acela.
Multe,multe intamplari sinistre legate de acesti romanasi frustati...nu stiu cum de mai pot dormi noaptea linistiti?!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|