View Single Post
Vechi 27.07.2013, 11:03:53
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Parascheva16 Vezi mesajul
Asta am observat si eu si nu prea inteleg de ce este asa la noi. Cred ca romanii sunt f.rasisti cand vine vb. de...romani. Si nu este de azi, ieri, ci de ceva vreme, de cand s-a implementat metalitatea asta colonista. Cum vorbeau englezii despre indieni in sec XIX, cam asa vorbim noi despre noi.

Si nu e vorba doar despre tineri, ci si adultii sunt cam la fel. Unii, nu toti. Sunt si romani de nota 10 in fata carora imi scot palaria. (ceva sperante mai sunt)

Unchiul meu, care sta in Texas, a mers cu buni de mai multe ori la o Biserica Romaneasca(ortodoxa, fireste). Face in jur de 30-40 de min cu masina pana la Biserica respectiva. Unchiul asta e de ceva timp in SUA, caci este si cetatean si are si el o casa si o masina. Si ne-a spus ca romanii de acolo cand a vazut masina lui, unele cucoane au inceput sa strige: uite, bogatii! Masina e o camioneta Chevrolet, vechime minim 5 ani, platita in rate. In fine. Nu stiu de ce sunt romanii asa obsedati de avere si bani. Numai bani, masini, vile si aur vad. Si cand arata cu degetul spre BO tot asta spun.
Deoarece generatia parintilor nostri a fost una frustata material,au crescut cu multe greutati financiare,cu multe neputinte si lipsa comfortului personal.
Generatiile astea de comunisti de uzina,care se calcau in picioare in fata alimentarei pt cateva oua,branza si carne au suferit foarte tare iar suferinta ii va urma pe termen lung.
Daca mancarea devenise un lux...atunci ce sa mai vb despre alte acareturi,gen masini,case,mobila frumoasa?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote