8. In privinta practicarii diferitelor culte religioase, guvernul britanic nu cred ca impune vreo restrictie sau face o discriminare! Pur si simplu nu-i treaba guvernului in ce religie crede cetateanul respectiv.
Daca existe vreun caz in care guvernul ori autoritatile locale din Marea Britanie au intreprins vreo masura care sa impiedice practicarea si libertatea Bisericii Ortodoxe de acolo (nu ma refer la cretinele legi actuale britanice cu privire la avort sau ""libertatea"" asa-ziselor minoritati sexuale- aceste legi ataca pe toti oameni normali la cap, indiferent ce religie au sau daca sunt ateii) as fi curios!
O problema care totusi ar putea fi este modul cum sunt educati copii in scolile de stat din Marea Britanie! Daca eu ca parinte ortodox i dau in familie o buna educatie ortodoxa copilului, dar apoi cand se duce la 7 ani la scoala publica acolo i se predau niste lucruri ANORMALE ca fiind NORMALE, atunci intradevar am o problema! Aici si ministerul educatiei din Marea Britanie ar trebui sa se consulte si cu parintii si sa tina cont si de parerea lor!
|