Citat:
În prealabil postat de AlinB
Pe care doar tu ii cunosti si doar Dumnezeu stie cata minte au pus in afirmatiile alea :)
|
Stai liniștit că nu m-am dat jos acum din bananier.
Asta au recomandat doctorii unei mămici care tocmai a născut...au spus să nu bea lapte, ci să bea iaurt sau brânzică, adică lapte fermentat.
Citat:
Am spus-o deja: laptele de vaca/oaie era o parte importanta a alimentatiei romanului de hat hat...
|
Eu copilăria mi-am trăit-o la țară, dar eu nu-mi amintesc să fi mâncat zilnic brânză sau slănină, deși bunicii mei erau înstărți. Mai întreabă și tu oamenii mai în vârstă de pe la țară și vezi cam de câte ori mâncau brânză pe săptămână și în ce condiții de viață, mă refer de activitatea lor fizică intensă.
Citat:
Daca laptele era asa nociv cum spun cei obsedati de veganism, disparam de mult ca popor, otraviti de propria mancare.
|
Ai uitat să iei în calcul efortul fizic zilnic pe care oamenii de care tu amintești (majoritatea de la țară) l-au depus la munca câmpului și în jurul ogrăzii.
O fi și IPS Laurențiu obsedat de veganism?
http://www.youtube.com/watch?v=-r-qmlT9cdA
Citat:
Vino cu studii medicale serioase (nu "doctorii") care sa dovedeasca ca asa este.
|
Crezi că aceste studii ar demonta afacerea industriei farmaceutice?
Oamenii care au o alimenție cu preponderență vegetariană nu prea cunosc boli, nu prea știu de medic (sau foarte rar), de ce? Pentru această realitate îți cam demontează "studiile serioase"?
Citat:
Eu din ce stiu, studiile au infirmat aceasta ipoteza.
|
Păi logic, medicul mănâncă echilibrat, iar omul de rând e atenționat doar când e pe patul de moarte sau îi aruncă praf în în ochi cu "cosumul excesiv de sare, zahărși grăsimi dăunează sănății".