View Single Post
Vechi 24.07.2013, 19:48:37
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Din maternitate, pedatri și neonatologi.
Pe care doar tu ii cunosti si doar Dumnezeu stie cata minte au pus in afirmatiile alea :)

Citat:
Poate ne explici tu mai pe larg cum stă treaba, sunt curios ce punct de vedere ai. Eu l-am expus în repetate rânduri.
Am spus-o deja: laptele de vaca/oaie era o parte importanta a alimentatiei romanului de hat hat, cand nu eram asa globalizati sa importam banane, quinoa, amaranth, caju, nuci braziliene, spirulina, chlorella, nu mancam nici iarba incoltita si alte minuni din astea

Daca laptele era asa nociv cum spun cei obsedati de veganism, disparam de mult ca popor, otraviti de propria mancare.

Citat:
Aham, mai nou ce e bine a devenit "fitză".
"Bine" pentru ca a zis unul de care esti asa incantat ca model si stil de viata incat crezi ca nu mai e cazul sa pui capul la contributie sa vezi daca e adevarat sau nu?

Vino cu studii medicale serioase (nu "doctorii") care sa dovedeasca ca asa este.

Eu din ce stiu, studiile au infirmat aceasta ipoteza.
In plus, daca o sa binevoiesti sa te documentezi macar ca si teorie care e mecanismul echilibrului acido-bazic din organism, ai sa-ti dai seama ca n-are nevoie de calciu pentru a diminua aciditatea decat poate in cine stie ce cazuri extreme, ceea ce nu e cazul pentru un om sanatos orice ar manca el "acid" si care sigur nu e mai acid decat acidul care il are deja in stomac.

Apropo, scapa de ala daca tii musai, rontaie pastilute de carbonat nonstop, vezi ca sunt si inhibatoari de pompa de protoni (medicamentatie) care reduc productia de acid gastric, ar fi pacat sa nu lupti pe toate fronturile cu acidul cel periculos.

Last edited by AlinB; 24.07.2013 at 19:59:44.
Reply With Quote