20.07.2013, 13:56:37
|
|
Citat:
Īn prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Dragul meu prieten poet Ioan,tu ai un frumos dar sa vezi lucrurile din partea lor cald-luminoasa.Am cutreierat toate tarile majoritar catolice ale Europei si sunt oameni ca si restul,cu bune si rele,cu realizari sau dezamagiri,din acest punct de vedere nu am simtit nici o diferenta fata de ei.Cu multi m-am inteles chiar foarte bine,dpdv religios fiecare ne-am vazut de treaba noastra.Am vizitat si eu lacasurile de cult catolice,am citit carti despre catolici sau scrise de catolici,am trait si muncit alaturi de ei.Este o lume cu lumini si umbre,ca peste tot,pe anumite aspecte stau mai bine ca altii pe altele stau mai prost.Cum ii judeca Dumnezeu nu este treaba mea.Mai ii ironizez si eu din cand in cand,amical,ca sa nu-si iasa din mana si sa faca diabet de la atata dragoste ce pare a pluti feeric in aer :) Cand timp imi respecta optiunile si eu procedez la fel,este loc pt toti sub soare,cum va fi dincolo vom vedea la timpul potrivit.PS:am colindat toata Italia,toata,de la nord la sud si invers,de trei ori.Nu le-am demolat statui cu sfinti si nu m-au ars pe rug :) La Vatican mi-am facut poze inclusiv cu garzile elvetiene,a fost foarte tare,mi-am pus kilt si ei cu echipamentul lor unic :)
Ar trebui sa fiu mai rau nu-i asa,sa musc din ei cu sete fino alla morte si eventual dincolo de ea :) Pitbull-ul calvin musca din papalitatea decazuta,aux armes citoyens,hihi :)
|
Esti nemaipomenit, frate calvin intru umanitate. Eu prefer metal dur-simfonic nordic, muzica tibetana de meditatie si muzica ortodoxa psaltica, atit bizantina cit si copta. Ma indoiesc ca la Vatican sunt agreate aceste genuri. :)
|