Citat:
În prealabil postat de Lady Brightside
Domnule Florin-Ionut, sa stiti ca "dieta", daca o pot numi asa, de care vorbiti dumneavoastra a ajuns sa fie un trend, mai ales prin Statele Unite. Poarta denumirea de "Water fast" si multa lume a inceput sa o faca numai pentru a slabi rapid, ca deh, cine are rabdare sa slabeasca si pe cai mai sanatoase!
|
Ăia sînt americanii mai deștepți care probabil s-au săturat să tîrîe zecile de kg de grăsime și mizerii după ei. Dar să nu se înșele nimeni că dacă postește cu apă și apoi revine la obiceiurile proaste dinainte rezolvă ceva cu asta. De fapt tot fac ceva bine, se dezintoxică.
Eu însă sînt la polul opus, încerc prin metoda asta să pun pe mine... :)
Citat:
Din cate am citit sa stiti ca aveti dreptate, in primele trei zile simti o foame constanta si enervanta dar din povesti reiese ca din a patra zi senzatia de foame dispare (probabil nu in totalitate). De altfel, se recomanda foarte putin efort fizic!
|
Nicidecum. În primele trei zile ți-e foame de 2-3 ori pe zi, ca în orice altă perioadă cînd se întîmplă să sari peste o masă. Apoi foamea dispare cu totul, lăsînd în urmă o senzație de ușor disconfort în stomac, din cauză că acesta începe să se micșoreze. Vorbesc din cărți și confirm cu experiența, de trei ori am încercat și mereu a fost la fel.