View Single Post
Vechi 17.07.2013, 05:22:06
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurastifter Vezi mesajul
Acest PS se adresează, de asemenea, domnului Decebal (...).
Dacă dumneata înțelegi "comuniunea" în sensul că îți poți permite de toate dar fără să dai socoteală, atunci dă-mi voie și mie să îmi permit cât mai multe și să nu dau vreo socoteală în fața dumitale. Dacă dumneata pretinzi libertate de exprimare, atunci dă-mi voie să pretind la fel de multă libertate de exprimare câtă ai tu, ba chiar mai multă dacă stau mai bine să mă gândesc. Eu credeam totuși că ai ceva de răspuns celor ce deja ți s-au adresat, dar văd că în continuare îți menții stilul de monoloage cu pretenții dogmatice și de dialoguri doar cu cei care îți cântă în strună. Parcă îmi și aduc aminte, văzând unele dintre postările tale, de troica veselă, aka Penticostalul, MihaiG și Barsaumas, cum se congratulau ei reciproc, cum își cântau unii altora falsa lor frăție "creștinească", cum se băteau pe burtă unii pe alții, evident cu încă vreo câțiva sectari de exterior precum și cu unii de interior care le țineau isonul, într-o sfidare perpetuă și neîntreruptă a Ortodoxiei precum și a ortodocșilor de pe forum, care trebuiau să asiste neputincioși ofenselor subtile și neîntrerupte aduse ortodocșilor. Din punctul ăsta de vedere, deși nu numai din acesta, chiar a fost și este un lucru benefic pentru acest forum degajarea, chiar și numai temporară, de anumite elemente sectare, fie prin bannarea lor, fie prin retragerea lor în conul lor de umbră. A devenit astfel aerul mai respirabil pe acest forum, slavă Domnului, măcar și numai pentru o vreme.

Last edited by Decebal; 17.07.2013 at 05:25:49. Motiv: corectură
Reply With Quote