View Single Post
Vechi 15.07.2013, 16:57:46
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Cu tot dragul, daca reusiti sa ajungeti sa ne spuneti si noua in cateva randuri cum a fost. Manastirea Crasna ocupa un loc special in inima mea, cand veti merge ( cu ajutorul lui Dumnezeu) acolo, veti intelege si de ce.
Asa este. Confirm. Si la mine la fel. O singura data am fost acolo, dar m-am simtit "ca acasa", adica, precum la manastirea aceea alba si curata de la poalele Fagarasilor, in care mi-am gasit crediinta eu.
A fost uimitor ca dupa drumul acela lung de aproape o ora de mers pe jos (dar frumos, prin padure), cand am ajuns la Crasna la manastire, atata bucurie si binecuvantare am primit, de nedescris. Cam aceeasi traire pe care am avut-o la manastirea Rila din Bulgaria (poate mai putin decat la Rila, dar tot acelasi sentiment), unde din prima clipa cand am intrat pe poarta manastirii m-am simtit ca si cand apartineam de locul acela, ca si cand locul acela era dintotdeauna in sufletul meu desi nu-l vazusem pina atunci, ca si cand ajungeam in sfarsit acasa. la Rila era binecuvantarea Sf Ioan de la Rila, care parca te intimpina cu dragoste inca de cum pui piciorul in manastire. Si inca cate si mai cate, felurite daruri, are Sf Ioan pentru cei ce vin la Rila!...
As vrea sa mai merg inca o data la Crasna, mai ales la acum duminica, de Sf Ilie va fi unul din hramurile manastirii (din cate imi aduc aminte)

Last edited by adam000; 15.07.2013 at 16:59:50.
Reply With Quote