View Single Post
Vechi 13.07.2013, 13:32:29
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Iti multumesc pentru frumoasele cuvinte....Ei bine eu tampitul si descreieratul cunosc foarte bine ortodoxia doar ca am deviat o vreme de la ea si acum vreau sa revin fiindca in cadrul ei am avut cele mai mari bucurii.Nu am o problema cu ortodoxia ci cu cei care se considera propagatori ai acesteia(uni) si nu vreau ca ea se se schimbe ci cei care o constituie sa o faca accesibila si celorlalti.Cat despre selectia in cadrul facultatii de teologie,nu-ti fa griji nu am mers acolo cu intentii negative,doar ca am avut perioade de cadere si vreau sa ma ridic cu ajutorul ''fratilor ortodocsi'',dar putina lume stie sa ajute,majoritatea critica cu raceala si indiferenta.Unde e duhul dragostei?
Uneori Hristos a vorbit cu blandete, alteori a fost aspru, alteori a dat cu biciul. Cand cineva cauta si greseste poate fi abordat cu blandete, cand are o exprimare ce ii poate aduce si pe altii la ratacire se poate folosi si "biciul". Nu in sensul propriu. Altii au inteles-o la propriu si mirosea a "gratar" prin diferite piete. Deci duhul dragostei nu are o singura modalitate de a se manifesta.