Subiect: ce sa fac?
View Single Post
Vechi 10.07.2013, 17:18:26
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andreea2012 Vezi mesajul
Pai m-am gandit asa, facultatea de :asistenta sociala, istorie(ca profesoara) sau teologie ortodoxa(tot asistenta sociala). Sau mai simplu scoala postliceala de asistenta medicala. Dar sa presupun ca ma inscriu la facultate, nu stiu daca intru,unde intru, cum ii , si in plus daca termin ma asteapta un salariu de 500-700 de lei. Pai cam asa castiga si o asistenta medicala.
Asistenta sociala este jalnica la noi.
Bani putini, munca multa, si ca la mai orice institutie de Stat, beleaua cat casa, de la sistem, de la colegi, etc.

Ca profesor, la fel, daca te multumesti cu un salariu care e putin probabil sa treaca de 1000lei prea repede si prea mult, naveta si contactul cu persoane mai dificile (si mai dificile daca esti slaba de inger), este in regula.

Daca tu ai impresia ca obtinand pur si simplu o hartie de la o facultate automat ai sa castigi bani multi, gresesti.

In primul rand trebuie sa-ti cauti o facultate care are un viitor, la ora actuala astea ar cam fi medicina, dreptul (daca te tine sa inveti pe rupte) sau informatica (daca esti o persoana cu abilitati in domeniu).

Restul daca le faci..mare lucru nu stiu daca te ajuta.

Desigur, lista e deschisa la sugestii.