View Single Post
Vechi 08.07.2013, 12:32:37
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mena59 Vezi mesajul
No, sara buna, frate Zaharia! :)
Chiar daca se pare ca nici unul din noi nu a inteles nimic din acest dialog, hai totusi sa mai schimbam cateva vorbe. Nu pot sta mult pe net, mi-am impus asta, asa cum mi-am impus sa nu mai fac exces de activitatile care-mi plac mult ( dulciurile, mancarea in general, candva fumatul, cafeaua, tv-ul, etc).
Citesc TOATE postrile tale. La fiecare din ele ma scandalizez si-mi vine sa sar la tine. As avea atatea sa-ti zic! Uneori, spre mirarea celor din casa, mormai nervoasa: "Bine ca esti tu mai bun, perfectule!" Dar nu-ti dau nicio replica pentru ca farama aceea de CEVA ce a mai ramas in mine de la Sfantul Botez imi spune ca ne graiesti adevarul.
Dar noi, care nu suntem surzi, auzim ceva, ceva ce nu inelegem si, crede-ma, vorbesti atat de tare si fara menajamente incat ne deranjeaza acest zgomot si ne suparam pe tine. Te certam si iti spunem sa taci.
Dar poate ca daca ne-ai comunica aceleasi lucruri dar cu vorbe mai putine si pe un ton mai "piano"? Posibil sa intelegem si sa ne placa.
Mama mea zice ca intelege mai bine cand comunicarea mea e mai concisa si pe un ton potolit...
O seara linistita!

P.S. Nu stiu ce ti-a placut la prima mea inerventie. Si in sinea mea as vrea, bininteles, sa stiu, dar, totusi, nu as vrea sa aflu din doua motive:
1. Poate ca te inseli si nu-i nimic de placut.
2. Mandria mea nemasurata s-ar umfla si mai mult in mine daca as sti...
Cam complicat...
Mai multe pe MP .
Fiecare avem pacatele noastre, indiferent de care particularitate am vorbi !