View Single Post
Vechi 07.07.2013, 11:56:04
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit Iubirea de vrajmasi

Sper sa nu se supere colegii de forum, stiu ca este crestineste a ne ierta pe cei care ne-au gresit, dar personal in cateva situatii extrem de grave, nu cred ca as putea ierta pe cineva care mi-a facut un rau extrem de grav si ireparabil mie sau mai ales celor la care tin.
Nimeni nu vrea sa ajunga in situatiile acestea, dar daca totusi se intampla nu cred ca mai este cale de impacare! Ma refer aici la cazurile deoasebite de grave, cand cineva iti omoara sau violeaza sotia, prietena sau copilul. Atunci nu stiu cati barbati ar rezista sa nu i ia viata persoanei care a facut treaba asta!

Iar in privinta boratilor de tigani care fura cabluri de semnalizare de la CFR, daca as fi ministru de interne, nu as ezita sa dau ordine politiei ori jandarmeriei de a trage cu gloante adevarate (nu de cauciuc) in asemenea indivizi, dupa consemnul "intai se someaza, primul glont in aer, iar daca hotul nu se culca imediat pe burta sau devine violent, al doilea glont in plin"! Numai asa se poate pune ordine si starpi acest fenomen, care afecteaza siguranta nationala.
Va garantez ca toti ceferistii au mare ciuda pe asemenea indivizi, iar vorba unul electromecanic SCB- "sa prind un tigan de ala care-mi fura cablurile de la picheti l-as bate sa nu-i mai trebuiasca a doua oara"!

Ca un fel de concluzie: Dumnezeu este perfect si poate ierta, insa noi suntem oameni cu slabiciunile noastre si nu putem ierta chiar orice sau trece peste orice. Pur si simplu asa e firea omeneasca.
Reply With Quote